Something I am looking forward to!

Jeg er i lykkerus! Jeg og Mathias har akkurat bestilt oss en uke på Gran Canaria i Mars og jeg gleder meg super mye allerede. Vi reiser faktisk påskehelgen og er der utover i uken etter påske. Det blir så deilig med litt sol og varme, og bare det å ha ferien i boks er så utrolig deilig!

Vi skal faktisk bo i den samme bukten som jeg var med femellejentene i April i fjor. Det er ikke den beste bukten, men vi fikk hotell til en god pris, med all inclusive og jeg var da kjent så hvorfor ikke? Er jo verken langt til Puerto Rico eller Puerto de Mogan! Jeg tror vi kommer til å få en super uke nede i varmen. Og nå vet jeg hvertfall hva vi kan og burde gjøre.

GC

Vi har fått et nydelig dobbeltrom med balkong og sjø utsikt. Jeg søkte litt rundt på nettet og fant det til en veldig god pris. Vi skal bo der torsdag til onsdag, vi har all inclusive og det ligger sentralt nok. Jeg syntes det høres veldig greit ut jeg! Så nå er det bare å glede seg.

Jeg måtte jo nå gå tilbake å se på det jeg blogget under forrige tur, og jeg ser nå hva jeg må gjøre bedre denne gangen. For det første så må jeg ikke glemme kamera-laderen, og for det andre så må jeg ta fler bilder. Haha, det henger litt sammen, men dere skjønner hva jeg mener! Jeg vet hvertfall hva jeg kan blogge om og ta bilder av allerede, så det er jo en god start. Og etter denne turen kan jeg jo skrive et enda bedre anbefalingsinnlegg av ting man burde gjøre, plasser man burde spise osv. Om det er noe som faller i smak hos dere.

Nei nå må jeg redigere ferdig videoen som egentlig skulle vært oppe i går! Håper dere har en fortsatt fin dag!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *