Step-by-Step Pink Makeuplook

Hey cuties! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Selv er jeg enda på jobb, så dette er et forhåndsskrevet innlegg. Og egentlig et som er ganske annerledes enn det jeg har lagt ut tidligere! Kanskje det er noe dere vil jeg skal fortsette med litt fremover? Det var hvertfall gøy å teste ut, så let me know hvis dere vil ha mer av slike innlegg som dette!

2016122153048200_sbig

 1. Flawless start instant perfecting primer. Jeg har fått en rutine på å alltid starte med primer. Det har ikke alltid vært en del av rutinen min, men nå har den altså blitt det. Og jeg bruker da primeren fra Elizabeth Arden. Jeg bare fordeler den jevnt over ansiktet, og er kanskje litt ekstra nøye med å få det der jeg vet sminken forsvinner først.

2. Flawless finish perfectly nude foundation i fargen vanilla shell. Så går jeg over på foundation. Siden jeg fikk en av EA i posten her om dagen må jeg prøve den litt mer før jeg kan sammenlikne den med min tidligere foundation fra Nilens Jord, men foreløpig så ligger denne godt an. Jeg tar foundationen på kinnene, i panna og på haka før jeg fordeler det jevnt over ansiktet mitt. Og jeg syntes denne foundationen har en veldig god dekkevne!

3. Nilens Jord duo concealer. Denne concealeren fikk jeg også i posten her om dagen og jeg må si at so far so good! Den er en stick på den ene siden og er i flytende form på den andre. Denne gangen brukte jeg stikk formen, og tegner rett og slett der jeg ville dekke litt ekstra, før jeg blendet det ut med fingeren min.

4. Mac prep + prime er det perfekte puddere å bruke til å sette sminken. Denne kommer til å bli fast innventar i sminkemappa mi, og det har jeg jo sagt tidligere denne uken og. Jeg tar pudderet så og si over hele ansiktet for å sette alt, men konsentrerer meg aller mest om de plassene sminken min gjerne forsvinner først.

2016122153051021_sbig

 5. Elizabeth Arden bronzer er min go-to bronzer at the moment. Den gir en fin og naturlig contour da jeg ikke vil ha så alt for mye og for sterk contour. Jeg tar og bronzer under kinnbeina, litt i panna og under haka. Jeg vil bare gi ansiktet mitt litt dybde. Litt fasong. Og det syntes jeg denne gjør perfekt, spesielt til denne looken.

6. Dior skin nude air highlighter i fargen glowing nude. Jeg måtte jo bare ta den med! Den gir en fin og gyllen glød til ansiktet og man ser med en gang mye mer sunn ut. Jeg tok for det meste higlighter oppå kinnbeina, like under øyet som på bildet, på neseryggen, amorsbuen, litt på haka og litt nederst i panna.

7. Nars cream blush i fargen Lokoum. Denne er en old goodie som jeg i går dro frem igjen for denne looken. Det er en blush jeg brukte hele tiden for en stund tilbake, og jeg skjønner nå hvorfor jeg likte den så godt. Den gir mye og en fin farge til kinnene mine. Så jeg trenger vell ikke fortelle dere hvor jeg legger denne? ?

2016122153054772_sbig

 8. Så var det tid for øyenskygge! Jeg startet med å bruke H&M eyeshadow i fargen Fine China. Og la den rett og slett over hele øyelokket. Og som jeg har fortalt tidligere er jeg glad i å bruke denne som en base uansett look. Det er bare en utrolig god øyenskygge!

9. Så tok jeg frem Urban Decay Spectrum paletten min og gikk for en skikkelig knæsh farge. Nemlig Blacklash (den sterke rosa fargen på bildet). Jeg gikk inn med den i ovallinjen og ytterst på øyelokket. Fargen er så pigmentert, men når man må blende så forsvinner mye av den sterkheten, så greit å legge lag på lag med blending i mellom frem til du er fornøyd med fargen.

10. Så gikk jeg inn med fargen Bordello som er ved sidenav og en lys brun-rosa farge. Denne syntes jeg kunne bli fin som en crease farge som jeg ville sagt på engelsk. Altså at jeg brukte den i ovallinjen min. Dette skapte en mer dybde til hele looken som hvertfall jeg likte veldig godt. Og husk å blende!!!

11. Til slutt når det kommer til øyenskygge blandet jeg Flashline og Daybreak og brukte dem innerst ved øye, da for å lyse opp looken litt. Og om du ser at du på dette stadiet må blende litt mer så er det bare å gjøre det. Blende er den viktigste jobben når det kommer til en fin look. Og jeg er desverre litt for lat til det selv og!

2016122153061493_sbig
 12. Eyeliner er neste steg. Og dere som følger meg på youtube, dere vet at jeg ikke klarer meg uten eyeliner! Jeg brukte som vanlig gel eyelineren min fra mac og tegnet en enkel liten vinge. Ikke for stor og ikke for liten, bare for å få den lille edgen til looken som jeg ønsket. En tutorial på hvordan du kan “jukse” deg til en flawless eyeliner kommer snart!

13. Også er det mascara. Som dere kanskje vet så er mascaraen til Elizabeth Arden min favoritt for øyeblikket og jeg er på min andre mascara allerede. Det ekke verst! Tror jeg har funnet min rette mascara.

14. Så er det brynene sin tur (glemte dem egentlig, så derfor de ikke er ordentlig og fine på de neste bildene og det under her..). Jeg bruker da øyenbrynspennen fra Nilens jord og tegner enkelt over den naturlig formen på brynene mine. Jeg ville ikke ha noen sterke og markerte øyenbryn i dag. Det skulle være en enkel og fin look.

15. Så på leppene gikk jeg inn med en lipliner fra mac i fargen Spice. Den er så fin og jeg vurderte faktisk å bare gå med leppene slik. En naturlig og fin nude farge. Jeg kunne lett gått med den alene, men denne gangen valgte jeg å bare tegne opp leppene mine og så fylle inn med den samme farge.

16. Og da til slutt gå over med min favoritt leppestift fra mac for øyeblikket, nemlig Plumfuk. Den er så fin og jeg syntes den gikk godt med øynene på denne looken. Håper du også syntes det!

20161221530166950_sbig
Det var da gårsdagens makeuplook! Er ikke ofte jeg går for en rosa look, men det hender. Og da kan jeg jo like godt vise den til dere også, sant? Jaja, jeg håper innlegget falt i smak og gi meg gjerne tilbakemelding på om det kunne vært bedre og evt på hvilken måte. Jeg kan ikke bli bedre om jeg ikke vet hva dere vil jeg skal bli bedre på!

Håper du kanskje fikk litt inspirasjon til kveldens look! Ha en fin lørdag alle sammen. 

​// Noen produkter i dette innlegget har vært sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *