A typical Sunday for me!

God søndag alle fine lesere! Herlighet, enda en uke er snart over, og vi er allerede godt inne i Januar. Eller.. Den begynner jo faktisk å gå mot slutten! Tiden flyr fort noen ganger altså, men for min del gjør det absolutt ingen ting. I dag skal jeg gjøre akkurat det jeg nesten gjør hver søndag, nemlig det å planlegge den kommende uken. Dette er noe jeg liker å gjøre for da har jeg litt mer oversikt og en plan jeg kan se tilbake på om jeg glemmer noe.

_MG_7455

_MG_7447

Jeg liker gjerne å sitte på rommet med noen stearinlys tent, notatboka, kalenderen og macen også ved min side. Jeg liker også å ha ting som inspirerer meg rundt meg slik at jeg blir inspirert til å være kreativ og komme med noen nye ideer. Det er ikke alltid det funker, men innimellom så kommer det noen små gullkorn.

_MG_7453

Jeg har jo en egen notatbok hvor jeg planlegger innleggene for uken, og når det kommer til hvilke innlegg jeg skal legge ut hvilke dager så er det veldig greit og ha den å se tilbake på! Det er stadig jeg glemmer hvilke innlegg som skal ut når det kommer til torsdag/fredag, men da er det bare å sjekke planen.

Veldig greit, men noen ganger er jeg jo også selvfølgelig mye mer spontan. Søndagene derimot er jeg veldig dårlig til å finne på innlegg. Jeg må planlegge det søndagen før og gjerne ta bilder til innlegget litt tidligere i uken. For om jeg ikke har gjort det innen søndagen kan det hende det rett og slett ikke blir noe innlegg. Jeg er rar jeg vet det, men søndager er jeg litt ekstra lat. Og det syntes jeg må være lov!

Hva pleier du å bruke søndagene dine på? Og er du også glad i å planlegge ting, uansett hva det er? 

// Sponsede produkter avbildet

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *