January Haul 2016

Denne måneden har det blitt mye shopping. Alt for mye shopping! Og jeg tror (desverre) at det ikke blir så mye mindre neste måned. Men hvertfall så tenkte jeg at i denne omgang kunne jeg vise dere hva jeg har kjøpt i løpet av Januar! Selvfølgelig, samme dagen jeg filmet dette, så dro jeg til byen å kjøpe et par andre ting og, så det er jo ikke med i videoen. Men det meste er med, så håper dere liker en litt annerledes video her på bloggen. Og let me know hvis dere vil ha flere Haul videoer, jeg kommer nemlig til å ha mange muligheter til det de neste månedene!

Favoritt kjøpet mitt fra hele Januar må nok være Leo Wulff veska mi. Den er bare perfekt og jeg har brukt den hver gang jeg har vært utenfor døra etter jeg fikk den. Jah, jeg trenger vell egentlig ikke å repetere det jeg har sagt i videoen. Men hvertfall så er jeg så glad jeg kjøpte den, og det tror jeg at jeg vil være lenge fremover!

Hva syntes du om videoer som dette? Er det noe du kunne tenke deg at jeg fortsatte med? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *