January Favorites!

Nå som januar er over så er det jo ikke noe mer passende enn å ta en January favorites. Denne gangen har jeg faktisk ikke filmet en slik video, så om dere vil vite hva jeg har likt ekstra godt denne måneden så er det bare å lese videre. Men gi meg beskjed om dere vil at jeg skal fortsette å filme dem i tillegg. Er jo ikke godt å vite hva dere liker best, så prøver meg litt frem.

P2010013Maybelline 24 hr. color tattoo

Denne kjøpte jeg for å bruke til en av videoene mine i youtube serien min. Men jeg har brukt den veldig mye bare for seg selv også. De dagene når jeg rett og slett ikke orker å styre med masse forskjellig øyenskygge og lignende, og vil at det bare skal gå fort men likevell bli fint. Da griper jeg etter denne, tar litt på fingeren og tar det på øyelokket, før jeg blender kantene litt. Da er jeg good to go!

Mac highlighter & Prep + prime

Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker higlightere. Denne måneden var det en fra mac, Soft & Gentle, som slo gjennom og ble min favoritt. Det er rett og slett fordi den gir en så varm og fin glød i ansiktet mitt. Og det er det jeg har villet ha mest denne måneden, retten og sletten! Men jeg har også elsket finishing powderet mitt fra mac. Jeg bruker dette etter jeg har tatt på foundation og concealer, da for å sette de produktene men også for å få en litt mer matt effekt. Jeg er ikke helt inne for en glødene foundationlook denne måneden. Jeg liker heller å gløde med highlighterene mine!

P2010022

Lâncome leppestift

Denne fikk jeg jo til jul av lillesøsteren min. Jeg hadde funnet den selv, og sendte henne vell egentlig bare et bildet av den for det var det jeg ønsket meg av henne. Og da fikk jeg jammen meg den! Det er en fantastisk fin rødfarge, og er helt klart vært min go-to når det gjelder rødt denne måneden. Jeg fikk et par andre røde leppestifter i løpet av måneden også, men har ikke fått prøvd dem ordentlig ut enda, for jeg likte denne så godt!

Liplinere

Denne måneden kjøpte jeg mine første liplinere. I know, how late am I? Men nå er jeg frelst, og jeg har bare lyst på fler og fler liplinere. Foreløpig har jeg disse to, en fra Isadora i rød og en fra mac i fargen Spice. Jeg bruker disse hele tiden, og den fra mac bruker jeg nesten hver dag. Den passer til mange av leppestiftene mine og det er ikke noe jeg klager over. Men liplinere er nok noe jeg kommer til å kjøpe mer av fremover!

P2010016

Øyekrem fra Origins

OMG. Jeg er frelst! Jeg har prøvd et par øyekremer før, men ingen har gitt det resultatet jeg har fått med denne øyekremen. Men jeg tenker at jeg ikke skal skrive så alt for mye om den her i dette innlegget, for den fortjener rett og slett et eget innlegg. Så stay tuned for that later this week!

A-derma håndkrem

Etter å ha vært på hytta over nyttår sleit jeg veldig med tørre hender og jeg følte ikke at noen av håndkremene mine hjalp. Så en dag når jeg var på jobb gikk jeg innom apoteket og spurte desperat etter en god håndkrem. Da fikk jeg anbefalt denne da den gir enormt god fuktighet, men også at den tørker fort inn i huden. Så det er rett og slett den perfekte kremen å bruke om dagen! Hun anbefalte en annen tjukkere en til å smøre hendene med om kvelden, men jeg kjøpte ikke den. Ikke at det gjorde noe, for hendene mine har aldri vært finere og mykere!

P2010019

Det var da mine største favoritter denne måneden innen skjønnhet. Det er litt av hvert, men det er jo gjerne slik det blir. Jeg er allerede spent på å se hva som blir mine favoritter neste måned, det er stadig nye ting. Og nå denne måneden så skal jeg jo shoppe på Sephora (spoiler) så får garantert noen nye favoritter derfra tenker jeg!

Nei, dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen! Hva er ditt absolutte favoritt produkt fra Januar? 

Del

2 Kommentarer

 1. 3. februar 2016 / 09:48

  Så mange fine produkter! Mitt favoritt produkt i Januar var leppestiften fra Mac i velvet teddy å liplineren Whirl <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. februar 2016 / 16:12

   Ahh, ja de er to lekre produkter! 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *