Ny uke – Nye muligheter!

Ja, da var en ny uke igang, og jeg kjenner at nå er endelig motivasjonen og inspirasjonen bloggmessig tilbake igjen. Jeg hadde nok godt av å ta meg en pause uken som var. Jeg hadde bare litt for mye å stri med akkurat den uken, at å være positiv og spre inspirasjon var ikke noe jeg følte jeg ville klare. Men nå er jeg tilbake og det kjennes godt. Og hva er vell bedre enn å starte måneden med og begynne å blogge ordentlig fra domenet mitt igjen?!

PA160062

I løpet av de neste ukene så kommer det til å skje en del. Jeg skal til Trondheim til helgen igjen, en ganske spontan tur som jeg bestilte i går. Også skal jeg videre en annen plass på tirsdag, men det får dere høre mer om seinere i uken. Så det er bare å følge med, for jeg tror dere vil like innholdet jeg har planlagt de to kommende ukene her på bloggen.

Jeg håper dere alle får en fin start på uken. Jeg må selv fortsette å planlegge litt. Planlegge og jobbe med innlegg som skal ut denne uken, men også planlegge videoen for denne og neste uke. Så har nok av ting å gjøre i dag, men det er godt det. For da sitter jeg ikke å bare sløver og ser på The Vampire Diaries. Jepp, jeg er blitt hektet på den serien igjen…

Ha en strålende start på uken, og er dere spent på ukens blogginnhold? 

Del

2 Kommentarer

 1. 1. februar 2016 / 12:15

  herlig! håper denne uken blir bra for deg! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   1. februar 2016 / 12:16

   Takk og lige måde Kristin! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *