I am traveling to…

Barcelona!! Det er ikke lenge siden jeg blogget om at jeg skulle reise til Gran Canaria, og i dag tenkte jeg å blogge om at jeg skal til Barcelona! Haha, og det er faktisk ikke så lenge til. Vi er der nemlig om allerede en uke, og det er sykt! Vi skal på sightseeing, på shopping, spise tapas, og virkelig bare kose oss i noen dager, og det skal bli utrolig godt!

Det ble ganske spontant. Vi hadde en plan om å reise til Spania i februar, men det var ikke 100% bestemt. Men nå er reisen bestilt og vi er alle klare for tur. Det er jo litt gøy å bestille reise slikt spontant også! barcelona

Jeg har aldri vært i Barcelona før. Jeg vet de har Primark og jeg vet de har Sephora. De to butikkene skal jeg innom, uansett hva som skjer! Men om dere har noen tips til meg blir jeg veldig takknemlig om dere deler dem i kommentarfeltet. Jeg vet også at det er et outlet like utenfor sentrum, men vet ikke om vi får tid til å reise dit. Vi får se, og jeg håper på det beste, for hva er vell bedre enn å handle ting du har ønsket deg lenge på outlet?

Kom gjerne med alle tips du kan! Enten det er spisesteder, shopping eller plasser å utforske. Vi tar imot alle tips med åpne armer! 

Del

4 Kommentarer

 1. 2. februar 2016 / 15:22

  Åh så herlig du får kose deg masse! Har dessverre aldri vært i Barcelona, så får ikke gitt deg noen tips. Men ønsker deg en flott tur! 🙂 <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. februar 2016 / 16:10

   Tusen takk, så søt du er! 😀 <3

 2. 3. februar 2016 / 09:46

  Så gøy 😀 Kjenner jeg blir misunnelig på dem som får reise bort i desse kalde vinterstider! Har aldri vært i Barcelona før så har ingen anbefalinger på steder .. Men jeg håper hvertfall du får en fantastisk tur <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. februar 2016 / 16:11

   Hehe, jah, var sånn selv før vi bestilte tur, så vet hvordan du føler det! 🙂 Tusen takk, du er herlig! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *