All things grey!

Da har jeg fått filmet, vært ute på lunsj med lillesøster, tatt bilder og slappet av litt på sofaen med youtube. En deilig og fin onsdag så langt! Jeg får så mye mer motivasjon så fort det er fint vær, for når det er grått og trist (som det har vært de siste dagene) så vil jeg bare ligge å se på serier. Men i dag er det fint og jeg har dratt nytte av det! Nå etter at dette innlegget er publisert skal jeg en tur til byen før jeg må hjem og redigere videoen jeg filmet tidligere i dag. Dere får en sneak peak på hva jeg gjorde på bildene under her, hint til sminken! IMG_7558 IMG_7559

Jeg har det med å bruke gråe og kjedelige antrekk for tiden. Det er ikke mye å ta bilder av, men det er det jeg går i og det jeg like for øyeblikket. Men det blir nok litt annet når vi er i Barcelona neste uke, så da satser vi på det!

IMG_7549 outfit IMG_7552

Ahh, det føles som om våren er på vei allerede og det er så godt! Jeg skal ikke klage på det. Det var jo ikke kaldt å stå og ta bilder, OG tårene rant ikke! Haha, det er ganske stort. For jeg har et problem om vinteren og det er at øynene mine renner av ingenting når det er kaldt. Så da må portretter tas først, for sminken blir da ødelagt hver gang. Men denne gangen var det varmt nok til at det ikke skjedde. Innmari deilig!

Jeg håper dere får en fin dag videre, og stikk innom youtubekanalen min i løpet av kvelden for å se hvordan jeg lagde den sminkelooken jeg har på bildene! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *