And I am off to..

MG_5441

Da var fredagen her og jeg er klar for en liten helg i Trondheim. Det skal bli godt å se Mathias igjen! Vi skulle vell ikke se hverandre før om enda 3 uker, men fant ut at vi måtte ses før det. Så da går turen opp dit i dag før turen går hjem igjen søndag kveld. En helg er bedre enn ingenting, så vi er glad for alt vi kan få!

Hva planene er for helgen vet jeg ikke. Men jeg har hvertfall planen om å få mest mulig ut av den sammen med min kjære, så jeg har bestemt meg for å la mac’en ligge hjemme i Tønsberg. Men ikke vær redde, oppdateringer kommer i helgen uansett. Jeg tenker at jeg heller oppdatere dere på helgen min når jeg er hjemme igjen på mandag.

Håper dere får en super fin helg! Og om det er noen type innlegg dere vil jeg skal skrive til dere i løpet av de neste ukene, så er det bare å si i fra, tar i mot alle tips med takk! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *