VIDEO: Going out – Chatty makeup tutorial

Det er lørdag, og hvilken dag er vell bedre å dele en sminkevideo med dere? Denne gangen har jeg laget en ganske ny og annerledes look enn det jeg har tidligere, OG det er en chatty tutorial, så den er hakket lenger enn de siste andre sminkevideoene mine. Men må bytte på litt innimellom, se hva dere liker best og samtidig tilfredstille alle sine ønsker!

Men hvertfall om du trenger en ide til en sminkelook for i kveld, så har jeg den perfekte looken til dere her. Selv så digger jeg denne og kan helt klart se meg selv bruke den en kveld jeg skal ut på byen. Ikke at det er så ofte, men jeg kunne lett brukt denne looken, så håper den faller i smak hos dere også!

Om dere har lyst til å sjekke ut noen av de andre youtube videoene mine, så kan dere finne de HER. Jeg publiserer nemlig ikke alle videoen mine her på bloggen. Så trykk gjerne subscribe om du ønsker å vite når jeg har lagt ut nye videoer. Jeg har også planer om å ha en giveaway så fort jeg når 100 subscribers. Jeg vet det ikke er mange, men man må feire seirene sine, uansett hvor små eller store de er! Så om du også vil at giveawayen skal komme fortere, subscribe da vell! 😀

Hva syntes du om videoen og sminkelooken? Liker du best chatty sminkevideoer, eller mutede med musikk? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *