My makeup essentials lately!

I det siste har jeg prøvd en del ny sminke, men jeg har fått noen faste ting som jeg stadig griper etter, og som jeg har pakket med meg på tur i helgen. Og jeg tenkte at jeg nå i dag kunne fortelle dere hvilke produkter det er. Kanskje dere blir inspirert eller får lyst til å prøve noen av produktene, man vet jo aldri!

I det siste så har jeg faktisk strukket meg etter The POREfessional primeren fra Benefit. Jeg syntes denne gjør en så stor forskjell på ansiktet mitt og ikke minst så forsvinner porene fullstendig! Det er ikke noe jeg kan klage på. Også går jeg selvfølgelig over med foundationen min fra Elizabeth Arden. Denne foundationen er nå blitt min nye favoritt. Jeg har tidligere skrevet om en foundation fra Nilens Jord, men denne fra EA har vunnet over den for øyeblikket.

P2010038 -1

Når jeg da tenker på mine essentials produkter så vil det si den enkleste sminken og de produktene jeg griper mest etter. Jeg bruker da en blush fra Makeup store, som egentlig er en øyenskygge, men syntes den er finere som en blush. Også higlighter jeg med Soft & Gentle fra Mac cosmetics. Ingen contouring, enkel og fin sminke er som oftest det beste.

Når det kommer til øynene så liker jeg som regel å gjøre det enkelt. Jeg bruker da Maybelline sin 24 hr. color tattoo over hele øyeloket, blender det ut og avslutter med eyeliner og mascara.

P2010041-1

Mange dager så bruker jeg gjerne en leppestift, men for det meste så har jeg gjerne bare gått over med en fin lipgloss. Da for det meste en fra Nilens Jord. Den er så fin og naturlig på og ikke minst så er den ikke for klissete. Jeg liker ikke lipglosser som er alt for klissete.

Så det var vell egentlig det. Jeg vet ikke hvor interessant dette var for dere, men selv er jeg såpass nysgjerrig at jeg gjerne vil lese slike innlegg som dette. Det er jo alltid gøy å se hva andre bruker mest og hvorfor de evt liker det.

Bruker du noen av disse produktene, og hva er evt det produktet du ikke kan leve uten?

// Sponsede produkter avbildet

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *