Off again – travel essentials

Når dere leser dette innlegget er nok vi fremme i Barcelona. Det er så sykt å tenke på! Jeg har så lenge hatt lyst til å reise dit at det er neste uvirkelig at vi skal dit nå. Jeg tror vi kommer til å storkose oss de dagene vi har der, og dere kommer garantert til å få noen oppdateringer i ny og ne. Og ikke minst så får jeg jo veldig mye blogg/video-stoff etter denne turen, så det er bare å stay tuned for that. Men først så tenkte jeg å vise dere litt essentials når det kommer til reising for meg.

P2010046

Håndkrem.. Det sier seg vell selv? Jeg mener, flylufta er ikke akkurat den beste og den tørker inn huden min på en, to, tre. Så det å ha med en god håndkkrem er helt klart et must for meg. Hvis ikke får jeg hender som ser like innskrumpa ut som rosiner, not good.

Klokke.. Jeg syntes det er veldig greit å ha en klokke på armen når jeg er ute å reiser. Da er jeg ikke avhengig av å sjekke mobilen hele tiden for å se hva klokka er. Er kanskje bare jeg som er sånn, men liker  å ha en klokke tilgjengelig da!

Pass.. Dette er jo egentlig en nødvendighet om man i det hele tatt skal få reise! Så dere skjønner vell pointet for denne. Jeg syntes også den bare så søt ut på bildene, så den måtte med.

P2010057

Solbriller og annet tilbehør.. Solbriller er jo veldig greit å ha da vi reiser til Spania. Jeg ønsker meg selv noen nye solbriller, men forløpig så holder disse fra Rayban. Jeg har jo også med litt annet tilbehør. Ringer som kan gjøre helheten til et antrekk og høye heler som kan brukes når vi skal ut på middag. Jeg elsker disse hvite sandalettene mine fra DinSko!

Også er det jo sminke da.. Jeg tenker at på denne turen så vil jeg ha det enkelt og fint. Dermed tar jeg ikke med så alt for mye. Grunn nr. 1 – Det tar lagt tid om jeg skal ha med meg all sminken jeg bruker. Grunn nr. 2 – Det veier alt for mye, og når man flyr med Ryanair, så må man spare der man kan! Dermed har jeg planer om å ha med foundation fra ELizabeth Arden da den er lett å bygge opp, mascara, eyeliner og the manizer sisters paletten min. I den er det en blush, higlighter og en bronzer. Perfekt til å ha med på reiser!

P2010052

Jeg ha jo også selvfølgelig med meg litt andre ting, f.eks en bok, men  her fikk dere hvertfall et lite innblikk. Så håper dette innlegget faller i smak, og la meg gjerne vite om dere liker å ha med/bruke noe av det samme når dere er ute og reiser! Jeg føler egentlig at dette er ganske generelt for alle, men er jo ikke sikkert du liker å ha det slik det dette.

Men hvertfall så blogges vi seinere, og da er det en oppdatering fra Barcelona!! Ha en strålende tirsdag <3

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *