New in from Sephora!

Som jeg nevnte i innlegget i går så var jeg en tur innom Sephora, og en liten slant ble da brukt der. Jeg fikk nemlig endelig kjøpt meg noen ting jeg hadde hatt lyst på veldig lenge. Jeg skal også tilbake i dag og se om jeg finner noe annet, så krysser fingrene for at jeg finner enda noe fint! Hehe, da skal jeg filme litt mer av butikken også, slik at dere får sett hvor fantastisk stor butikken er. Den er helt himmelsk!

P2100007

Jeg kjøpte meg to ting fra Urban Decay  og en ting fra Too Faced. Jeg har lenge ønsket meg Naked smokey paletten til Urban Decay, og når jeg så den i butikken bestemte jeg meg for å endelig unne meg den. Den har så fantastisk fine farger! De er kremete og ikke minst pigmenterte, den har et par matte farger og noen farger med med shimmer i. Brukte denne paletten både i går og i dag og jeg er superfornøyd med den allerede.

P2100009

Jeg bestemte meg også for å prøve den berømte Makeup Setting Spray fra Urban Decay. Jeg har hørt veldig mye bra om denne og hvem vil vel ikke at sminken skal sitte bedre enda lenger? Så da bestemte jeg meg for å prøve denne selv. Jeg glemte å bruke den i går, men tok å brukte den i dag, så skal gi dere en update på hva jeg syntes om den en annen gang. Jeg gleder meg hvertfall til å se om denne funker og er så bra som alle sier!

P2100011

Og sist, men ikke minst kjøpte jeg Better Than Sex mascara fra Too Faced. Denne er det også veldig mange som har skryti av både på blogger og youtube, så jeg tenkte jeg skulle prøve den selv. Første inntrykket var super bra og jeg føler den sitter fint på gjennom dagen uten at den begynner å smuldre utover dagen/kvelden. Den er lett og fin å påføre og den er absolutt ikke klumpete på vippene.

Så det var hvertfall det jeg kjøpte med meg hjem fra Sephora her om dagen. Man vet jo aldri om jeg finner enda mer i løpet av dagen i dag! Kan godt hende jeg går med en pose i hendene fra Sephora når dette innlegget er publisert, det vet vi ikke!

Har du noen av disse tingene, hva syntes du evt om det? Og hva hadde du helst kjøpt fra Sephora? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *