VIDEO: Barcelona februar 2016

God morgen alle skjønne lesere! Har dere hatt en fin helg?

Da var det mandag igjen og vi starter enda en ny uke. Denne uken har jeg mye jobb å gjøre, men jeg startet heldigvis i går, så er godt i gang. Jeg skal også klippe meg denne uken, og det er virkelig noe som trengs. Jeg har nemlig ikke klippet håret siden August, så det er ikke akkurat det fine og korte håret lenger.

MEN i dag tenkte jeg å starte dagen med å dele videoen jeg har redigert fra Barcelona turen. Den viser vell egentlig mest hva en dag gikk ut på, da jeg filmet mesteparten den ene dagen. Men håper den hvertfall faller i smak. Jeg syntes det er gøy å lage slike videoer som vi da kan se tilbake på ved en seinere anledning!

Ellers i dag skal jeg filme to videoer, og i morgen skal jeg filme enda en. Så har nok å gjøre! Men jeg prøver også å motivere meg selv til å dra en tur på treningssenteret før jeg starter med filminga. Ikke at den motivasjonen begynner å nærme seg.. Skal ikke være lett med akkurat det der altså! Tror det blir lettere når jeg til høsten av bor sammen med en som trener nesten hver dag. Da må jeg jo henge litt med!

Men jeg håper dere får en fantastisk dag i dag og at starten på uken blir like bra. Og hadde dere en fin valentines/morsdag i går? 

Del

2 Kommentarer

 1. 15. februar 2016 / 12:17

  ser ut som en fin tur ! <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   15. februar 2016 / 13:27

   Det var det virkelig og! 🙂 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *