La Sagrada Familla

En kirke. En kirke de har bygget på i mange år, og som de minst kommer til å bygge på i 10 år til. Tenk at noe som enda ikke er ferdig, kan være så vakkert. For det var det. Det var noe av det vakreste jeg har opplevd, og jeg gleder meg til at jeg en gang skal tilbake når det er ferdig.Jeg mistet munn  og mele når jeg gikk inn i denne kirken, og jeg var ikke den eneste! Alle stod med åpne munner og etter en liten stund klarte vi bare å få ut «oj». Vi gikk tom for ord. For noe så vakkert går rett og slett ikke an å beskrive. Det går heller ikke an å ta bilder av det eller filme det, for skjønnheten kommer ikke helt gjennom. Men jeg prøvde!

P2110071 P2110034 P2110008 P2110039 P2110041 P2110044 P2110063 P2110057 P2110068

Det dere ser som er farget brunt på denne mini modellen er det som er blitt bygget foreløpig. Så de har en vei igjen å gå! Og jeg klarer nesten ikke se for meg hvor stort det blir da en gang!

P2110065

Om du ikke har opplevd denne kirken selv, så må du absolutt sette det på listen over ting du MÅ gjøre. Det er så verdt det! Jeg lover. Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan si.. Du kan se hvordan det var på film i denne videoen. Men dere får ikke engang en liten følelse av hvor fint det var, så det er verdt å ta turen dit selv også!

Har du besøkt La Sagrada Familla, kunne du evt tenke deg å besøke kirken? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *