The Kardashian style skirt!

God morgen! Har dere en fin uke så langt? Jeg har faktisk en veldig fin og effektiv uke, og det føles utrolig godt. Har kanskje noe med at jeg klarte å komme meg avgårde på trening, og at det er så strålende fint vær? I dag skal jeg avgårde til Sandefjord for en hårklipp og jeg kjenner det skal bli godt å få orden på håret igjen.. Er deilig med litt pleie innimellom alle arbeidsoppgavene jeg har om dagen! 🙂

P2160020 P2160032

Skjørt og t-skjorte – Primark || Veske – Leo Wulff || Jakke – Junkyard (sponset) || Sko – DinSko
Klokke – Klokker.no (sponset) || Solbriller – RayBan

P2160041

Neglene fikk jeg forresten fikset hos Charlie’s negldesign og vippe extensions på Tolvsrød. (delvis sponset)

P2160035

Bare jeg som får litt Kardashian vibber av dette skjørtet? Ikke at jeg ser ut som henne, men at det er noe hun kunne lett blitt sett i! Jeg likte skjørtet utrolig godt da jeg fant det i Barcelona, og jeg klarte rett og slett ikke å vente til det ble varmere ute med å bruke det! For i går kom det på og jeg følte meg smashing!

I  dag kom det også ut en ny video på youtube for serien min; One look – One Brand. Dere kan finne den på youtubekanalen min HER. Håper dere liker den!

Ha en strålende dag alle kjære lesere! Hva skal du denne lille lørdagen? 

Del

4 Kommentarer

 1. 17. februar 2016 / 11:56

  såå fint skjørt! Jeg elsker litt kardashian style <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   17. februar 2016 / 13:19

   Tusen takk søte deg! Ja, det er litt gøy med slik stil innimellom! 😀

 2. Maren R-R
  23. februar 2016 / 03:15

  Herlig antrekk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *