VIDEO: One look – One brand || Nilens Jord

Jeg nevnte jo tidligere i dag at jeg hadde lagt ut en ny video på youtube, men jeg bestemte meg nå for at jeg like godt kunne dele den her med dere.

Det er den andre videoen min i serien jeg startet nå i 2016. Det er en serie hvor jeg én gang i måneden (den tredje onsdagen i måneden) legger ut en sminkevideo hvor jeg kun har brukt sminke fra ett merke. Jeg hadde egentlig planer om å bruke sminke fra Maybelline denne gangen, men hvorfor det ikke ble noe av forklarer jeg i videoen! Så det ble da med sminke fra Nilens Jord, og jeg håper looken faller i smak.

Som jeg nevnte i videoen så er dette en veldig fin, naturlig og hverdagslig look. Jeg vil variere litt med sminkelooks på kanalen min, så denne gangen ble det en slik type, neste gang blir det nok noe helt annet. Men det er jo det som er gøy, utforske og prøve nye ting og se hva man liker!

Og forresten!! Husk å subscribe til youtubekanalen min. Det blir nemlig en giveaway når jeg når 100 subscribers, og tro meg, det er ikke langt unna!! Dere finner kanalen min HER.

Hva syntes du om videoen og ikke minst hva syntes du om looken?

// Sminken i denne videoen er sponset

Del

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *