Review: CosmoBeauty products

P2140108

CosmoBeauty er et økologisk sminkemerke som er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Og selve merket ble startet av Marita Niska for 8 år siden.  Produktene har kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100% rent! De bruker for eksempel Sink og Mika i produktene sine. Sink beroliger huden og Mika (knust kråkesølv) gjør at sminken gir en lysreflekterende effekt! Og dette høres jo for godt ut til å være sant, men det er det jeg nå har testet ut, så les videre om du er spent på hva jeg mener om disse produktene!

CosmoBeauty Moist FoundationDette var en av de første produktene jeg prøvde, og jeg kan helt klart si at den satte standaren. Foundationen smelter perfekt inn i huden, den fester seg ikke i de tørre flekke som kan komme i ansiktet mitt i løpet av dagen. Konsistensen på denne foundationen er lett og fin, og ikke minst enkel å blende ut. Og det er jo ikke noe å klage på når det kommer til det at dette er en foundation som gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker over det du skal dekke. For den gjør faktisk det, den dekker så godt at de dagene jeg har brukt denne har jeg ikke måttet finne frem concealeren!

 

P2140106

CosmoBeauty Blush: Denne fargen er så lekker!! Det er veldig fin og pigmentert blush som er lett å blende ut i kinnene. Det er den første løspudder blushen jeg har prøvd, så jeg har ikke noe sammenlikningsgrunnlag når det kommer til det, men jeg er positivt overrasket! Jeg tror også denne vil bli fin og gi en fin glød i kinnene mine utover våren og sommeren.

CosmoBeauty Loose Eyeshadow: Hvor fantastisk er ikke den fargen? Det er i gull/kobber farge som sitter veldig godt på øyelokket med en gang. Jeg syntes også den er veldig lett å håndtere, men et har kanskje noe med teknikk og at jeg har lært meg å bruke slike øyenskygger. Denne blir nok også snart brukt i en ny tutorial på youtubekanalen min.

P2140113

CosmoBeauty Lipgloss Nude og i lilla shimmer: Jeg er jo egentlig ikke vært noe særlig glad i lipgloss tidligere, men i det siste har jeg fått litt mer sansen for det. Disse har jeg litt forskjellig formening om, da den ene inneholder litt større “glitter-korn” om jeg kan kalle det det. Og det føltes da litt for meg som å ha sukker på leppene, men den som er i nude er veldig behagelig og fin på leppene. Og shimmeret i den er ikke like store, så det føles ikke på samme måte som den lilla!

Jeg kjenner hvertfall at jeg er blitt positivt overrasket over CosmoBeauty merket, og jeg tror mye av de andre produktene deres også ligger på et slikt høyt nivå. CosmoBeauty ble også far 2014 tilgjengelig for salg til hele verden, så om du ikke bor i Norge, men fortsatt ønsker å prøve så kan du bare bestille i vei!

Har du prøvd noe fra dette merket før, eller kunne du tenke deg å prøve det ut?

// Produktene er sponset, men meningene er ærlige

Del

5 Kommentarer

 1. 23. februar 2016 / 17:57

  åh, hørtes spennende ut 🙂 !

  • Helene Lekven
   Forfatter
   23. februar 2016 / 18:56

   Ja, anbefaler å prøve det ut 🙂

 2. 24. februar 2016 / 16:45

  Så fine produkter i fine farger <3 Har ikke prøvd noe i dette merket før.
  Det er første gang jeg er innom bloggen din, men jeg må bare si at du har en utrolig flott blogg med mange utrolig fine bilder! 😀

  • 2. mars 2016 / 21:14

   Ja, det var virkelig noen gode produkter altså!! ? se, så koselig at du likte bloggen min. Det er alltid gøy å høre, tusen takk! ?

 3. Rikke
  18. mars 2016 / 09:37

  Hei Helen

  Hvor er det du har kildene dine fra?
  Jeg reagerer litt når du hevder at dette er utviklet av norske leger og makeup artister. Det er en samarbeidsform jeg aldri har hørt om før.
  (Hadde man kanskje i markedsføringen sagt norske dermatologer, så hadde det kanskje hørt litt mere troverdig ut?)

  Husk dette er produkter som er produsert i Kina, selv om merkevaren fremstår som noe annet.
  Hun som står bak merket har bakgrunnen sin fra Noroff og har så definitivt ikke hovedfag i kjemi fra UiO…
  Det er lett å bli ført bak lyset og forført av emballasjedesign, historiefortelling og oppkonstruerte ingredienser.
  Dette er skjønnhetsbransjen i et nøtteskall og de som er litt naive kaster seg over slikt. «They want your money!»
  Om du gjør litt research, så vil du raskt lese deg frem til at Cosmobeauty sin forretningsplan, er billige deals gjennom GroupOn eller Lets Deal.
  Hele driften fremstår som særdeles uprofesjonell og jeg har aldri sett flere negative omtaler av et selskap noen sinne. Flere konkurser og triksing med selskaper.

  Bare noen av kommentarene jeg kom over :

  « Jeg har jobbet der og kan bekrefte det som skrives i innlegget over 100% og eieren (Niska) er den verste av alle, du traff henne nok bare på en av få gode dager.. Cosmobeauty er et sted man bør holde seg langt unna! Både de såkalte behandlingene og produktene. Ett eksempel: den eksklusive spabehandlingen deres inkluderer kroppskrubb som utføres med matsalt som de kjøper på Rimi… »

  «Masse av produktene produseres i Kina! Datostempling tukles med! Mineralpudderet inneholder acnefremmende stoffer!
  Olivenolje i flytende Foundation er ikke bra for huden. Hudpleieserien inneholder mineraler som ikke huden har godt av.
  Tannbleking utføres i salongen med 12% perocsyd, langt høer enn lovlig i Norge og av hudpleiere ikke tanntekniker eller tannleger.
  Her er det meste galt. Sjekk ut hvor ofte de som jobber der skiftes ut også.

  http://frutaraldsen.blogg.no/1403600177_cosmobeauty_over_p_de.html

  https://nb-no.facebook.com/kristin.michael.5/posts/10152281125122143:0

  http://forum.kvinneguiden.no/topic/729879-noen-som-har-prøvd-fettfjerning-med-lipo-reducer-3000-cosmo-beauty/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *