How To; Quick and easy thin eyeliner

Først må jeg bare si at dette innlegget egentlig skulle ut i går, men når jeg skulle eksportere en video fra Imovie så kollapsa hele macen. Så i hele går ettermiddag og kveld satt jeg og prøvde å fikse akkurat det. Ikke at det hjalp.. Så i dag har jeg tilkalt forsterkninger, så håper de får til å fikse det!! Kan ikke leve uten macen.. Også ble jo da ukens youtube video nå forsinket (kanskje mistet for godt!)

Men, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Det skal handle om hvordan jeg lager en tynn og fin eyeliner. Jeg tenker å vise dere hvordan jeg lager en tjukkere og mer markert eyeliner en annen gang, og en med gel-eyeliner en gang etter det. Men nå er det en fin, enkel og tynn eyeliner vi skal fokusere på. 

eyeliner 

1. Først så lager jeg en liten strek ut fra øyet. Det er også da jeg bestemmer hva slags “flick” jeg ønsker. Når jeg har en tynn og fin eyeliner liker jeg gjerne å ha den ganske rett ut fra øyet, ikke så mye opp mot øyebrynet, men det er smak og behag.

2. Så begynner jeg å dra eyelineren fra ytters av den streken som allerede er der, og drar den innover mot midten av øyelokket. Når man da har den første streken rett ut fra øyet er det da lettere å lage en tynn linje når man kommer til dette steget! 

3. Så velger du om du ønsker at eyelineren skal gå helt inn i hjørnet på øyet eller om du vil at den skal stoppe på midten. Jeg gjør noen ganger helt inn, men denne gangen lagde jeg den så tynn at jeg bare ville ha den halvveis.men sørg for at det ser naturlig ut.

4. Til slutt så er det bare å gjøre det samme igjen på det andre øyet! Good Luck! Og husk, de trenger ikke være identiske, øynene dine er ikke det, og om eyelineren er identisk så kan det fortsatt se forskjellig ut! 

P2230034

Eyeliner er noe jeg alltid har likt å bruke selv, og jeg har fått sansen for veldig markerte og fyldige eyelinere. Men de siste ukene har det faktisk vært slike tynne eyelinere jeg har gått til. Det går litt opp og ned, noen ganger liker man ditt og andre ganger liker man datt bedre. Sånn er det bare! 

Jeg håper dere likte innlegget. Jeg har ingen anelse om hvordan det ser ut akkurat nå for jeg skriver dette på mobilen. Så kan hende jeg må rette opp litt når jeg får fikset macen seinere i dag, krysser fingrene ✌?️

Håper dere får en strålende dag i dag, og at dagens tips falt i smak! Hvordan liker du eyelineren best? 

Del

4 Kommentarer

 1. 26. februar 2016 / 09:18

  Så utrolig fint det ble! Jeg er helt håpløs på eyeliner, så prøver å unngå det så godt jeg kan, hehe :p

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. mars 2016 / 21:10

   Tusen takk! ? Hehe, ja jeg var også sånn før, men fikk dilla og nå elsker jeg det! ❤️

 2. 26. februar 2016 / 17:43

  Knallfint! Får virkelig ikke til eyeliner, haha.

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. mars 2016 / 21:09

   Hege, nei er noe man må øve en del på! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *