Plutselig noen tusen kr fattigere

Hei alle kjære og gode lesere! 

Er det noe jeg ikke har lyst til så er det å beklage for at jeg ikke har blogget så mye nå.. Jeg hadde jo så mange fine og gode innlegg på lur til dere. Men forrige uke sa macen min natta.. Så jeg mistet dermed alle bildene jeg hadde tatt til de innleggene. Jeg mistet alle videoene jeg hadde forhåndsfilmet og som skulle ut på youtube. Og jeg har mistet alt av bilder av minner fra 2016.. Jeg kjenner det er utrolig kjedelig. Men heldigvis ligger mye av det her ute fra før av.

Jeg har fått bestilt meg en Ipad som jeg skal blogge fra før jeg kjøper meg en iMac når jeg har råd til det. Så jeg har da valgt å vente med å blogge og alt slikt frem til jeg har fått Ipaden, håper dere skjønner det. For det er ikke akkurat lett å skrive lange innlegg på mobilen! 

Håper hvertfall dere får en super start på uken, så kommer jeg tilbake så fort Ipaden er på plass! ❤️

Del

6 Kommentarer

 1. 29. februar 2016 / 15:24

  åh så kjipt! Det gikk ikke an å redde noe av det heller?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   29. februar 2016 / 15:26

   Nei, problemet var at den ikke fant harddisken, så alt som var der er lost cause ?

 2. 2. mars 2016 / 21:38

  Åå så utrolig kjedelig! Er jo ikke bare bare når det er snakk om en dyr mac heller, men godt det order seg med en midlertidig ipad 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. mars 2016 / 21:39

   Hehe, nei det var en uforutsett utgift. Men nå i kveld er iPaden i hus og jeg er klar for å blogge for fullt fra i morgen igjen! ?

 3. 3. mars 2016 / 11:22

  Åneei, så utrolig kjedelig! Det er jo dessverre slikt som skjer innimellom – men utrolig frustrerende uansett. En ipad er ikke det dummeste da, som en midlertidig løsning!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. mars 2016 / 11:24

   Ja, desverre, men kan ikke gjøre så mye med det! ? Og ja, iPaden funker perfekt som en midlertidig løsning. For i dag er jeg tilbake! Holder på med to innlegg nå, så er bare å følge med seinere i dag.? Ha en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *