I’m back! 

Hei og god dag fine lesere! Da var iPaden i hus og jeg er klar for å kommefor fullt tilbake til bloggingen. Jeg kjenner jeg har vært helt stressa og ikke visst hva jeg skulle gjøre den siste uken. Det er ekkelt å føle seg så hjelpesløs og ikke minst så kjenner man jo på det at man som blogger er ekstremt avhengig av teknologien sin. Men nå er vi tilbake og jeg er klar for å komme igang. Jeg har mye ny motivasjon og jeg satt i går og kom på mange nye innlegg til dere.  

   Det kommer til å bli litt mote, og skjønnhet. Jeg har jo begynt å fokusere mer på skjønnhet og litt mote her på bloggen. Det er ikke like mye fritidsinnlegg her lenger og det syntes jeg egentlig er helt greit. Da har jeg et løpende tema på bloggen og dere vet ca hva dere får lese hver gang dere klikker dere inn hit. Reising er selvfølgelig et unntak. Da blir det masse oppdateringer fra dagene på tur osv. Men det har jeg en følelse av at dere ikke har noe i mot. Eller tar jeg helt feil der? 

Jeg er jo på ingen måte proff når det kommer til skjønnhet og jeg har selv lært mye kun de siste månedene. Men det er ved å blogge om ting, å prøve nye produkter og ikke minst å bygge opp erfaringer som gjør at man blir bedre. Jeg tror på ingen måte at jeg vet best for akkurat deg og din hud, men jeg skriver da gjerne om hvordan jeg opplever ting på min hud. Det jeg sier og skriver her på bloggen er absolutt ikke et fasit svar. Alle opplever ting forskjellig, og da snakker jeg ikke bare om skjønnhet.   

   Jeg er hvertfall super glad for å være tilbake, og jeg er mer klar enn noen gang. Og det å jobbe med iPaden i forhold til bilder og blogging, det går som en drøm! Jeg tror jeg fant en veldig god løsning på et problem som plutselig dukket opp. Hvertfall, så håper jeg dere er klare for mange fine innlegg fremover. Og i dag er det faktisk også kun 3 uker til jeg og Mathias reiser til Gran Canaria, så blir mye morro fremover. Ahh, som jeg gleder meg til de neste månedene! ❤️

Er du klar for flere skjønnhets og moteinnlegg? Er det evt noe spesielt du vil jeg skal blogge om? 

Del

2 Kommentarer

 1. 3. mars 2016 / 21:18

  Herlige bilder! Jeg er veldig klar for nye innlegg 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. mars 2016 / 21:35

   Tusen takk! 😀 Så bra, jeg er heldigvis klar for å gi dere det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *