Review: No.7 Beautiful Skin

 Jeg har lenge sverget til en dagkrem fra Lancôme, ikke en av de billigste kremene akkurat, men det var den beste jeg hadde funnet til huden min. Nå på nyåret gikk jeg tom for den kremen og har bare utsatt å kjøpe ny, i og med at det er billigere å kjøpe den på taxfreen. Nå glemte jeg jo selvfølgelig å kjøpe den når jeg var i Barcelona i februar, og denne uken kunne jeg ikke vente lenger med å køpe en ny krem. 

Dermed gikk jeg innomApoteket etter jobb for å høre om de hadde en god krem for tørr hud. Jeg sliter nemlig veldig med tørre områder rundt og på nesa mi. Så å ha en god krem må jeg ha. Da fikk jeg anbefalt denne fra No.7 sin kolleksjon. Jeg har tidligere prøvd en foundation derfra, og mamma bruker flere av produktene dems og er super fornøyd. Så jeg tenkte at jeg hvertfall kunne gi det en sjanse, og den kostet jo ikke mer enn 209 kr!   
  Det jeg liker veldig godt med denne kremen er at den har solfaktor 15. Det er alltid greit å ha litt solfaktor i kremene sine selv om det ikke er sommer. Om man er et sted med sterkere sol så holder det selvfølgelig ikke med kun denne kremen, da er det jo best å ha en solkrem til ansiktet i tillegg. Men for nå så er dette perfekt for meg! Kremen er tjukk og fyldig og den gir mye fuktighet fra dag 1. Så jeg kjenner at jeg har troa på at kremen skal få vekk de tørreste flekkene mine. Det er jo ikke helt borte enda, men etter å hatt tørr hud i flere uker, så forventer jeg ikke at det skal bli borte over natta. Da måtte det ha vært en mirakelkur! Men jeg ser den forbedrer huden min for hver dag som går, så jeg er positiv til at denne kremen kanskje erstatter min kjære fra Lancôme! 

Har du en annen god ansiktskrem som er fin for tørr hud? Og har du prøvd produkter fra No.7 før?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *