Homemade.. 

Jeg er så heldig at min kjære mamma har strikket en ny skappelgenser til meg, og jeg digger den! Den er litt annerledes enn hva andre har og hva man sammenlikner med skappelgenseren. Den ble akkurat slik jeg ønsket at den skulle bli. Jeg syntes olivenfargen er nydelig og at den går velig fint sammen med det beige/kremhvite mønsteret. Yes, en ny, deilig og varm genser som jeg kommer til å bruke masse. Hvertfall når jeg flytter til kalde Trondheim til høsten. Brrrr….  

  Genser – made by my mom || Bukse – American Eagle || Solbriller – Kappahl (Sponset) || Veske – Leo Wulff || Sko – Din Sko

  

  Neglene mine har jeg enda en gang fått ordnet hos Charlie’s naildesign & eyelash extensions. Om du er interessert i en time kan du sende henne en meld, du finner nummeret på facebook siden hennes HER.  (Behandlingen var delvis sponset)   

        

 Det å bruke hjemmestrikkede gensere går jo litt av og på moten, men selv så elsker jeg det. Jeg bruker de hjemmestrikkede genserne så mye for jeg vet hvor mye kjærlighet som er lagt ned i dem, og ikke minst så har man noe litt mer unikt enn det alle andre kjøper i butikkene. Nei, jeg liker hjemmestrikkede gensere, jakker og den slags!!

Har dere hatt en fin helg så langt? Det håper jeg, og jeg håper resten av den blir like bra! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *