Treat yourself to a home spa

Noen ganger ønsker man kun én ting og det er å slappe av og virkelig pleie kroppen sin fullstendig. En slik dag hadde jeg forrige søndag, og det var absolutt noe jeg trengte. Jeg var sliten etter å ha jobbet 7 av 8 dager og jeg trengte å samle litt ny energi. Og hva er vell bedre da enn å ta seg en skikkelig hjemme-spa-dag? 

Dermed har jeg i dag tenkt til å vise dere hva jeg gjør og hvilke produkter jeg bruker på en skikkelig hjemme-spa-dag:     

 Uansett når jeg velger å ha hjemmespa så setter jeg alltid stemningen med litt musikk. Hvordan musikk jeg setter på kommer helt an på humøret. Noen ganger setter jeg på rolig og behagelig musikk, mens andre ganger kan musikken ha litt mer fart, ikke skikkelig pop rock, men noe som fortsatt gir meg den ekstra energien og roen jeg trenger. Love yourself, and your body! 

  Et hjemme-spa er jo ikke komplett uten en ansiktsmaske. De siste månedene har jeg brukt denne fra Formula 10.0.6, og jeg elsker den! Det er en peel of mask, som du lett smører utover huden, lar den tørke inn mens du tar deg et deilig og avslappende bad. Og når masken er størknet kan du bare pelle den av huden din. Selv så var det en litt for lang stund siden jeg hadde brukt noen maske sist, så denne gangen kjente jeg virkelig at den jobbet. Og det syntes jeg er så godt, for da vet jeg at det funker!
  Jeg nevnte jo over at jeg tar gjerne et bad når jeg har på ansiktsmaske. I det badet så liker jeg da gjerne å bruke en bathbomb fra Lush. Nå hadde jeg denne gangen bare noe som skummet, så i tillegg til badeskummet tok jeg litt olje i for å mykgjøre huden min. Det er så deilig å komme ut av et bad med deilig og myk hud, og da funker Weleda sine oljer helt perfekt! Etter jeg har tatt  det deilige badet og den forfriskende masken liker jeg å gjerne ta en liten cleanse av ansiktet mitt. Det er mest for å forsikre meg om at jeg har fått av alle rester etter masken, men også for å få bort de siste urenhetene jeg ikke vil ha på/i huden min. Og jeg har da de siste årene sverget til Ole Henriksen sin On the Go Cleanser. Den har vært med meg gjennom så mye og gjør alltid underverker til huden min. Er ikke mye som takler de tørre flekkene i ansiktet mitt, men det gjør denne, hver gang!
  Etter å ha tatt cleansen på ansiktet mitt tar jeg litt av denne 3-1 cleansing water på en liten pad og «smører» utover ansiktet mitt. For 1 av de 3 delene av denne er nemlig en tonic, og vi vet alle hvor greit det er med en god tonic til ansiktet! Også avslutter jeg selvfølgelig alt med en god krem. Da jeg hadde dette spa-ritualet brukte jeg kremen fra Elizabeth Arden som du ser under her, men hadde det vært nå hadde det nok vær om denne kremen jeg skrev om på fredag.  

 Og helt til slutt for å avslutte smører jeg inn kroppen min med fuktighetskrem og pusser tennene mine. Jeg brukte en fuktighetskrem fra Clarins, og den holder så godt på fuktigheten og det holder å smøre seg et par ganger i uken om man bruker den. (Bildet av kremen ble desverre for dårlig til å poste..) Og så brukte jeg dette «settet» til å pusse tennene. Jeg har da en tannbørste og tannkrem fra Colgate sin Max White collection, som skal gjøre tennene fine og hvite. Det skader vell aldri å prøve eller hva? Men det som faktisk er nytt med denne er at i tannbørsten er det en tannblekningspenn, så når du har pusset tennene smører du litt av det på og etterhvert så skal du rett og slett få hvitere tenner. Enkelt og greit! 

Har du noen lignende spa-ritualer? Hva liker du eventuelt å gjøre annerledes? 

// Noen av produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *