Guess where I’m going! 

Turen er bestillt og jeg er klar for en skikkelig jentetur sammen med Kristina og Charlotte. Jeg tror det kommer til å bli en allertides tur med masse sol, trening, god mat og ikke minst shopping! Kristina blogger ikke lenger, men dere kommer nok til å få noen oppdateringer fra både meg og Charlotte underveis i oppholdet. Jeg vet selv at jeg elsker å lese bloggene til folk som er på ferie, også er det jo morsomt å se tilbake på ved seinere annledninger. Det er stadig jeg ser tilbake på innleggene jeg la ut i løpet av feriene mine det siste året!    
    
 Er det noen som klarer å gjette hvor vi skal ut i fra bildene? Vi skal til solfyllte Mallorca! Vi skal kose oss der nede en hel uke. Jeg er enda litt i sjokk tror jeg. Jeg fikk nemlig på torsdag formiddag en melding av Kristina om vi skulle kanskje reise dit, og bare noen timer seinere var den allerede bestillt! Gikk litt fort i svingene, men det er jo litt gøy det og. Må ta litt fatt i den spontaniteten innimellom!   

    
Ahh, jeg kjenner jeg frister meg selv ved å i det hele tatt poste disse bildene! For ikke kom her og si at det ikke ser deilig ut, for det vet jeg så alt for godt selv at det gjør. Men er godt man har noe å glede seg til. Jeg føler jeg virkelig har mye å se frem til de neste månedene, egentlig det neste året, og det skal jeg ikke klage på!!

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå, eller er det bare meg? 

Del

4 Kommentarer

 1. 7. mars 2016 / 18:56

  Åh, så deilig! Når drar dere? Synd at Kristina har sluttet med bloggingen.. 🙁

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. mars 2016 / 19:15

   Vi drar 17 Juni ? Jah, men tror hun trives veldig med å ikke blogge, så det er jo bra ☺️

 2. 8. mars 2016 / 13:35

  Ååå, jeg gleder meg SÅ mye!! Blir veldig veldig gøy <3 <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   8. mars 2016 / 18:48

   Ja, blir super gøy! Nedtellingen er godt igang! 😀 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *