My favorite high end lipsticks! 

   Leppestifter er det veldig mange jenter som er glade i. Mens andre jenter heller like noe litt mer enkelt, men dagens innlegg tenkte jeg skulle gå ut til de som liker leppestifter like godt, om ikke mer enn det jeg gjør. For i dag tenkte jeg å dele med dere mine fem favoritter av de litt mer «eksklusive» merkene. Jeg visste ikke helt om jeg skulle ta med Mac i denne runden eller ikke, men fant ut at det passet hakket mer sammen med disse enn de fra Loréal, maybelline osv! 

Mac Matt leppestift i fargen Yash: en nydelig nude farge som sitter lenge og fint på leppene. Denne griper jeg gjerne etter om jeg har en veldig røff øyenskygge, og vil ha noe naturlig på leppene. Men denne bruker jeg også på jobb på cafeen, da den er naturlig og fin. Kan ikke ha for mye sminke der, og da funker den fint! 
  YSL leppestift i farge nr. 5: Denne er helt fantastisk og jeg bruker den mye gjennom våren og sommeren. Den gir nemlig en fin og pigmentert rosafarge som holder utrolig lenge. Hvis jeg er ute etter en frisk look, så er det gjerne denne jeg griper etter, for samtidig som den er så fin syntes jeg den også er veldig myk og fuktighetsgivende. Og det er virkelig et pluss i boka! 

Lancôme leppestift i fargen nr. 47: Denne fikk jeg til jul av lillesøsteren min da jeg ønsket meg en skikkelig fin og rød leppestift. Og det fikk jeg! Denne er virkelig knall rød, og liner du leppene ordentlig før du påfører denne får du nydelige, fyldige og perfekte jule-lepper! Jeg bruker ikke så mye røde lepper annet enn rundt juletider, men det er alltid greit å ha en tilgjengelig i kolleksjonen i tilfelle man føler det er en rød leppe dag! Dior leppestift i fargen nr. 343: Denne er vell en av de eldste favorittene, og dere kan vell se hvor lite det er igjen av den? Denne kjøpte jeg på taxfreen på vei hjem fra Frankrike for noen år siden. Jeg ville ha et merke, men visste ikke hva eller hvordan. (Var ganske uvitende på den tiden) men på en eller annen måte kom jeg hjem med denne fine Dior leppestiften. Det er en nydelig, nesten fersken farge som er utrolig fin på. Denne bruker jeg gjerne en del om våren da den passer så til fargene jeg liker å gå med! Så gleder meg til å bruke denne litt mer igjen!   

  Elizabeth Arden leppestift i fargen Rose Petal 47: DENNE, den er sååå fint på! Okei, jeg har vell sagt at alle er fine på, men dete er jo en grunn til at alle disse er favorittene mine! Dette er en matt leppestift nok en gang, men den føles ikke matt i det hele tatt. Den tørker ikke ut leppene, og jeg vil heller si at den faktisk git fuktighet! Den holder seg lenge fin på leppene, men å tuche opp i løpet av dagen kan være lurt. Nei, jeg liker denne altså!   Og sist, men ikke minst Plumful fra mac: Denne er i en veldig lik farge som den fra EA, men denne har ikke en matt finish. Jeg kjøpte denne i Trondheim i høst og har brukt den super mye siden jeg fikk tak i den. Det var en farge jeg ikke hadde fra før, og jeg ville prøve noe nytt. Og det falt helt klart i smak, for denne er blitt brukt mye! Den er lett å påføre og smitter ikke så lett av, det blir også en veldig naturlig farge å gripe etter etterhvert, for men blir fort avhengig av denne føler jeg. Det har jeg blitt!

 Det var da mine topp 5 av de mer eksklusive merkene. Noen litt nyere og andre litt eldre, men alle like store favoritter. Jeg tenker å ha et innlegg om mine favoritter fra litt mindre eksklusive merker også, men har helt ærlig ikke så mange av dem. Så må nesten bygge opp kolleksjonen min litt mer før jeg kan si noe om dem. Jeg bruker også de dere ser over her litt for mye til at jeg får brukt de andre! 

Men håper hvertfall innlegget faller i smak! Og hva er den aller største favoritt når det kommer til high end leppestifter? 

// Innlegget inneholder et sponset produkt

Del

4 Kommentarer

 1. Linnea
  8. mars 2016 / 23:59

  Jeg har den fra YSL og jeg elsker den! Ellers så er jeg veldig glad i Brave fra mac <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. mars 2016 / 22:32

   Ja, er ikke den fin?! ? Og brave er veldig lekker, har sett meg ut den selv, bare ikke kjøpt den enda ?

 2. 9. mars 2016 / 20:17

  Åå, så fine!! Kunne tenkt meg alle fargene jeg, haha! Jeg har en rød fra Chanel – den er jeg superfornøyd med altså 😀 Vi får handle masse nye på Mallorca, haha 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   9. mars 2016 / 22:33

   Tusen takk ❤️ Ingen ting slår en rød channel da du! Og gjett om vi skal handle på Mallorca! Det blir så bra! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *