Step-by-Step: Smokey Gold Look

  Jeg lovte dere en tutorial til en look hvor jeg brukte Urban Decay Smokey paletten, og som dere ser så holder jeg det jeg lover. Jeg prøvde meg på en ny vri når jeg skulle ta bilder til dette innlegget, men heldigvis ble jeg fornøyd med sluttresultatet! Jeg ønsket er smokey look som hadde et hint av sølv og gull. Og det er noe jeg føler jeg fikk til på en god måte, og om du ønsker å lage denne looken selv, så har du oppskriften under her:   

1. Det første jeg gjør er å ta fargen Combust over hele øyelokket som en slags base for resten av øyenskyggen. Jeg liker å gjøre dette først da jeg føler de mørkere skyggene blir litt lettere å blende ut, men det er nok smak og behag! 

2. Så går jeg inn med en mørk lilla farge som heter Smolder, denne legger jeg i ovallinjen og blender den godt utover. Jeg har ikke noe særlig av denne på selve øyelokket. 

3. Så sprayer jeg litt Mac fix+ på en øyenskyggekost før jeg tar litt av sølvfargen Armor på hele øyelokket. Grunnen til at jeg sprayer kosten med fix+ er at jeg ønsker at sølvfargen skal bli mer intens på øyelokket. Det hadde den ikke blitt uten den sprayen.

4. Til slutt går jeg inn med fargen High innerst i hjørnet på øye, før jeg så tar litt Dirtysweet langs ovallinjen. Dette gjør jeg bare for å få et hint avgull. Jeg tar ikke mye på! 

5. Så avslutter jeg med å legge eyelineren og så ta på mascara. Jeg har brukt en eyeliner fra Maybelline, master precise liquide eyeliner, og mascara fra Too Faced, Better than sex. Neste tutorial som kommer ut på bloggen er hvordan jeg lager den perfekte tjukke eyelineren. Så stay tuned om det er noe du ønsker!

  
   Da håper jeg denne looken er en som falt i smak hos flere av dere! Jeg liker den hvertfall veldig godt. Det er et eller annet med den mørke gullaktige og sølvaktige looken som fenger meg. Det kan godt hende det er bare jeg som liker det, men jaja! Og som jeg sa over her så er neste tutorial how to do the perfect thick eyeliner. Så det er bare å følge med til uken igjen for det innlegget. Nei, nå tar jeg helg for i dag, i morgen er det jobb igjen, men i kveld skal jeg kose meg med den tradisjonelle fredags tacoen!

Ha en fin fredagskveld alle sammen! Og hva syntes dere om dagens look? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *