Caitlyn Jenner x Mac Cosmetics

 Tidligere i år ble det annonsert at Caitlyn Jenner har samarbeidet med Mac Cosmetics om en ny leppestift. Denne kommer ut allerede 7. April og jeg er super klar for å få tak i den samme dag! 100 % av overskuddet på salget av denne leppestiften går til MAC Aids Fund Transgender Initiative og jeg syntes at det så flott det Mac gjør når det kommer til ting som det. Det å ha noen av leppestiftene som støtter forskjellige ting, er helt fantastisk. Ikke minst så er fargen på leppestiften helt on fleek. Jeg mener, har du sett fargen?! Den kommer til å bli så fin og naturlig på og ikke minst en som er fin å bruke til både hverdags og fest. Og ut i fra det Caitlyn selv sier så er det akkurat det som var meningen! 

 Hun sier også at grunnen til hun ville lage en leppestift som man ville bruke mye, var at man da måtte kjøpe oftere nye og ikke minst så går det da mer og mer penger til den veldedige organisasjonen! Det sier til meg at det er en dame som virkelig bryr seg, og det er jo ikke rart, hun har vært gjennom mye! Navnet på leppestiften er blitt “Finally Free” og bare det syntes jeg sier så mye. Jeg gleder meg til at denne kan pryde seg sammen med de andre leppestiftene i samlingen min.

Er ikke fargen på leppestiften nydelig? Og hva syntes du om det Mac gjør for å samle inn penger? 

Del

2 Kommentarer

 1. 14. mars 2016 / 21:21

  Fargen er perfekt. Tenker absolutt på å kjøpe denne 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. mars 2016 / 21:22

   Ja, er den ikke det? ? Gleder meg til å prøve den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *