NAKED Flushed Dupe!

 Jeg er sjeldent på jakt etter dupes av produkter jeg allerede har, men innimellom skjer det litt uten at jeg er klar over det. Her en dag når jeg så gjennom sminkekolleksjonen min så jeg at jeg hadde to trioer av bronzer, blusher og highlighter. Jeg har hatt den fra Urban Decay i flere år, men denne fra Makeup Revolution er kun noen måneder gammel. Etter at jeg delte den ut i en konkurranse på youtubekanalen min, fant jeg ut at jeg ville ha  den selv også, så  da var det bare å bestille seg en hjem.   
Dere ser at det er en annen undertone på den fra Makeup Revolution. Og selv om det er det så syntes jeg det er en god dupe for den fra Urban Decay. Det er fordi begge er pigmenterte, gode å blende ut, og ikke minst ser bar ut på huden. Men i og med at de har forskjellige undertoner så syntes jeg de er fine til hver sin årstid. Den fra MR har varmere undertoner, og er fin på en gyllen sommerhud. Mens den fra UD har litt kaldere undertoner og er da finere til huden om vinteren! Så gode dupes for hver sin årstid!   Også vil jeg forresten si at det er veldig gøy at så mange leste og var interesserte i det innlegget jeg skrev på lørdag angående kroppshysteriet. Det kom ikke noe særlig kommentarer på innlegget, men jeg har fått flere meldinger både på mail og på facebook, og det er så koselig. Dere må vite at det setter jeg virkelig pris på! Og om det er et spesielt tema dere ønsker jeg skal snakke om neste gang så er det bare å si i fra!

Ønsker dere flere slike dupes innlegg? Og er det evt et spesielt produkt dere vil jeg skal finne en dupe til? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *