In My On-Flight bag! 

 Som mange av dere vet så reiser jeg til Gran Canaria førstkommende torsdag! Og i den sammenhengen tenke jeg å vise dere hva jeg har planer om å ha i håndbaggasjen. Og da mener jeg ikke On-flight kofferten, men veska eller ryggsekken jeg har med i tillegg. På denne turen har jeg faktisk bestemt meg for å bruke en ryggsekk jeg fikk av Mathias før en reise for ca et år siden. Grunnen til at jeg kan bruke den nå, er fordi jeg har med meg iPad på tur istedet for å ha med meg mac! (Sekken er forresten fra Accessorize)   Eller har jeg med meg en mappe med boardingkotene våre og passene,slik at jeg har det samlet på en plass. Og da bruker jeg mappen som jeg har fått av FunLiving.no, og om du ønsker deg en slik kan du finne den HER. Jeg har brukt den på hver eneste reise siden jeg fikk den og er superfornøyd! God kvalitet og oversiktlig da den er gjennomsiktig! 

Ellers må jeg ha med meg både iPad og bok. På den måten får jeg både jobbet litt og fylt på med litt inspirasjon. For ja, How to be Parisian Wherever you are, er virkelig inspirerende! Skal skrive en review på boka så fort jeg er kommet meg gjennom den! Men ellers så har også Mathias med seg pc’n sin, så det at vi kommer til se et par episoder med Games of Thrones er ikke umulig. 
    Når det kommer til produkter jeg vil ha med på flyet så holder jeg det gjerne veldig minimalt. Det av den grunnen at jeg vet jeg ikke trenger all verdens og fordi det blir tungt å drasse på! Jeg pleier som regel alltid å ta med meg en ansiktskrem, en leppomade, og en håndkrem for at jeg kan gi fuktighet til huden mens vi er i den tørre lufta på flyet. Jeg kommer på denne turen også til å ta med meg deodorant og en Eau de Toilette parfyme. Det av den grunnen at vi skal på en seks timersflytur med Ryanair… Gjett om jeg gleder meg..! 

Neida, men da er det hvertfall godt å friske seg opp litt underveis. Og denne gangen har jeg valgt å ta med meg en av de nye fra Elizabeth Arden. Den luker himmelsk med hint av mandarin og andre frukter. Den sitter ganske godt til å være en Eau de Toilette, og det er ikke noe jeg skal klage på. Og om du er interessert finner du den HER! (De har forresten en body cream  og en shower gel med samme lukt! Ahh, gjett om den er på min ønskeliste!! ?)
 Og det var rett og slett det! Eller, tjah, jeg finner nok noe mer jeg kan fylle opp sekken min med mellom nå og avreise. Men det her er hvertfall basen jeg går ut i fra. Og jeg syntes det er en fin base, den inneholder deg jeg aller mest har bruk for, og det er jo det som er det viktigste! 

Nei, nå må jeg og Mathias til byen en tur. Han må ha seg litt vår og sommerklær til tur. Så jeg håper dere får en super dag idag  og at dere nyter påska dere som har ferie allerede, og dere som ikke har fri enda; det er snart deres tur! Haha, det hørtes litt fælt ut, men ja, det et ikke lenge igjen til de røde dagene! 

Ha en strålende dag! Og pleier du å ha noe av det samme i din håndbaggasje? 

// Noen produkter som er avbildet er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *