Video: First Impressions – Elizabeth Arden Spring Collection

  Forrige uke blogget jeg jo om den nye vår-koleksjonen til Elizabeth Arden, og jeg nevte da at jeg skulle lage en video hvor jeg prøver sminken for første gang. Det har jeg nå gjort og den ligger klar ute på youtube! Jeg er faktisk utrolig fornøyd med mye av produktene, men hva jeg syntes om det forskjellige må du se videoen for å vite. Du finner den HER

Jeg kjenner jeg er så klar for å reise til Gran Canaria i morgen. Det blir så bra og ikke minst deilig!? Så tror ikke jeg kommer til å blogge i morgen da vi skal reise så og si hele dagen, men på fredag er jeg tilbake igjen med den første oppdateringen fra turen! Det kommer forresten også en giveaway i løpet av helgen, så det er bare å følge med! 

Ha en strålende Torsdag og ikke minst ha en fin påske! ?☀️

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *