Easter at Gran Canaria!

  At vi bestillte en tur hit til Gran canaria er ikke noe vi har angret på i det hele tatt. Vi fikk utrolig mye ut av dagen i går og hittil i dag har vi trena, spist og vært avgårde på shopping. Vi koste oss i Meloneras med litt god drikke og dyr shopping. Det er hvertfall godt vi kan nyte livet! Og nå ligger vi på hver vår solseng ved bassenget med noe kaldt i glasset. Ahh, påske på Gran Canaria, helt okei!    

  Vi skal nå fortsette å sole oss og bare nyte varmen før vi skal opp på rommet å gjøre oss klare for middag. Men det er heldigvis noe timer til! Jeg har faktisk ikke tatt så mange bilder på turen hittil, men det kommer! Film er det hvertfall nok av til en fin Travel Diary. 

Jeg håper dere har en fin påske hvor enn i verden du er! Gjør du no spennende i påska?

Del

2 Kommentarer

 1. Karoline
  26. mars 2016 / 18:28

  Trener dere når dere er på ferie? ?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   27. mars 2016 / 00:21

   Trener når jeg er på ferie med kjæresten min, men om jeg er på tur med familien – vanligvis ikke! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *