Trening på ferie? Er du gal?!

Hahaha! Etter å ha postet innlegget i går fikk jeg en kommentar «Trener dere når dere er på ferie? ?». Og ja når jeg er på ferie med Mathias trener vi. Han trener så og si hver dag , mens jeg blir med innimellom. Nå er det ikke alt jeg kan bli med på, f.eks. Løping på grunn av kneet mitt. Så når det er noe jeg kan bli med på, så gjør jeg det! Og ettersom vi skulle hit har jeg fått litt freshe og nye treningsklær for anledningen. Jeg digger treningstightsene til KappAhl, de er virkelig gode! Jeg har nå to par, nr. 1 er begynt å bli slitt da jeg har brukt den så mye. Så det å få en ny tights fra dem skadet virkelig ikke!  

  Jeg bruker også treningstoppen fra KappAhl. Den er sydd sammen med en treningsBH, noe jeg var litt skeptisk på i starten. Men det var ikke så ille som jeg trodde, det viste seg faktisk å være bedre, så det er ikke en negativ egenskap!Men det er ikke sånn at jeg klarer å trene like mye (eller i det hele tatt) når Mathias ikke er med på tur. For resten av familien min trener ikke så mye, og da er det lett å droppe det selv. Men da er det greit å ha en kjæreste som kan dra deg med på trening!     

    Og om du ønsker å prøve ut treningstøyet til Kappahl, så anbefaler jeg dere å bli med på giveawayen jeg holder! Jeg deler nemlig ut tre gavekort, to på 500kr og et på 1000kr! Du kan finne konkurransen HER.

Hva med deg? Trener du litt når du er på ferie eller slapper du fullstendig av? 

// treningsklærne er sponset

Del

1 Comment

  1. Kristin
    29. mars 2016 / 08:28

    Hei! Ville bare si i fra om at bloggen din tar utrolig lang tid å laste inn, både på mobil og PC. Er kun på PC det er mulig å laste inn hele bloggen, på mobil tar det så lang tid at det kun er mulig å gå inn på linken til hvert enkelt innlegg, eller så krasjer siden… Er det mulig å fikse?:)
    Har også sett at bloggen din ikke er på bloglovin, bare den gamle fra nouw.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *