In my bag – Pool edition

 Da var vi hjemme igjen fra Gran Canaria, og jeg kjenner jeg savner stedet allerede. Jeg blogget ikke noe hverken i går eller tirsdag, men det var mest fordi jeg ville nyte den siste dagen vår fullt ut. Også reiste vi jo i hele går og var hjemme i natt, så da forsvant tiden rett og slett. Men nå er jeg hjemme med bra internett igjen og jeg har masse bloggmateriale, så håper dere er klar for mange innlegg fremover! Jeg har også fått en skikkelig boost når det kommer til motivasjon, så dette blir bra!   Men nå tenkte jeg å vise dere hva jeg alltid hadde med meg i bagen når vi skulle ligge ved bassenget på tur. Jeg hadde alltid med meg boken jeg holder på å lese, How to be Parisian everywhere you are. Det er ikke mye som er deiligere enn å slappe av med en bok på solsenga og denne boken er virkelig blitt en favoritt, som jeg også skrev tidligere i uken. Jeg ble litt fortapt i boka noen ganger, men heldigvis passet Mathias på slik at jeg ikke brente meg! 

  Og når vi snakker om brent, så er det jo også viktig med solfaktor mens man ligger ved bassenget. Og selv om det var Mars og de på Gran Canaria fortsatt regnet det som vinter der nede var det hver dag over 25 grader og solen stekte godt. Så solfaktor 30 gjennom hele ferien var det som skulle til. Prøvde vi oss med solfaktor 15 ble vi brent med en gang, så det nyttet ikke. Så da var det den fra Shift som fikk bli med meg for kroppen min, også brukte jeg en solkrem til ansiktet fra Elizabeth Arden. Denne var med solfaktor 50, og jeg har da naturlig nok ikke fått så mye farge i ansiktet. Men er det et sted jeg passer litt for godt på huden, så er det i ansiktet!   Leppene og øynene er jo også viktige å beskytte, og derfor hadde jeg med baby lips fra Maybelline som har solfaktor 30 (?) og solbriller. Solbrillene mine er fra Kappahl, og jeg liker de utrolig godt. De blokker sola godt og de sitter veldig godt på, så de er jeg ikke annet enn fornøyd med! 

Også måtte jo  GoPro kamera med! Hvis ikke hadde vi ikke fått satt sammen en video fra turen.. Og det har vi faktisk. Jeg holder på å laste den opp, as we speak. Så når du har lest dette innlegget er den sikkert oppe og klar for avspilling! Du kan finne videoen fra turen HER

Pleier du å bruke høy solfaktor eller er du en av de som kan klare deg med mindre? Og pleier du å ha mye av det samme i bagen ved bassenget? 

// Noen av produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *