Let’s talk: Never give up..!

 Mange har drømmer de ønsker skal gå i oppfyllelse. Et mål de ønsker å nå. Eller et sted i livet de ønsker å være. Og i dag tenkte jeg å snakke litt om det å jobbe mot det man ønsker mer enn annet. Selv så ønsker jeg å drive med noe som gjør meg glad. Jeg ønsker å blogge videre og kanskje få den til å vokse enda mer, jeg ønsker å holde på videre med youtube og jeg ønsker å starte en egen butikk/cafe. Og det skal jeg jobbe for! Det er det som er viktig. Man må jobbe videre for det man ønsker og når man en ny høyde så er det å bare jobbe videre. 

Jeg sier dette, ikke bare med tanke på det jeg nevnte over, men også med tanke på utdanning/jobb. Ønsker du å studere og rykke oppover i en bedrift, så jobb for det og kjenn følelsen av å nå det punktet du ønsket. Ønsker du å starte en egen bedrift? Ta sjansen! Du kan nå langt, bare du jobber for det. Ingen ting kommer gratis her i verden og det er noe jeg selv har lært. Og når du selv når det du tror er «toppen» så jobb videre, for det kan faktisk hende du kan komme enda lenger. Du må ha troa på deg selv og at du kan nå langt!   
     
    Det er det å ikke gi opp. Det er det å ikke bagatelisere det og si: «Nei, jeg starter med sparingen i morgen», «Jeg starter å lese på det faget i morgen», «Jeg skriver det innlegget i morgen rett før det skal ut, det går fint. Sikkert ingen som legger merke til det.» Er det noe du virkelig ønsker – ikke utsett det! Jobb sakte men sikkert mot ditt mål og dine drømmer. Det er bare en måte du kan nå drømmene dine og det er å jobbe seg fremover mot dem.

Men langs veien er det viktig å sette seg ned å tenke på alt man faktisk har fått til. Når du er i gang, sett deg ned og se hvor langt du er kommet siden den samme tiden for et år siden. Om du studerer, sett deg og tenk på alt du kan nå og alt du har lært på det ene året. På alt det du kan ta med deg videre i utdanningen. Det var kanskje vanskelig i starten, men nå er det kanskje enkelt? Du er kommet deg videre, nærmere drømmen din!

Om du blogger, sjekk hvordan bloggen din så ut for et år siden. Se hvor mye du har forbedret deg, ikke bare på bilder, men også tekst og hvordan du skriver annerledes. Alt forbedrer seg med tid, det ser jeg veldig selv også. Om du driver med youtube, se noen ganger tilbake på gamle videoer og se hvor mye du har forbedret språket, redigeringen og utstrålingen. Selv har jeg ikke drevet med youtube like lenge som blogg, så kan ikke se så langt tilbake. Men forskjell ser jeg allerede. Så gleder meg til å se forskjellen når jeg har holdt på med det i et år!

    
    
 Så det jeg egentlig vil frem til er at alt er mulig, du må bare ikke gi opp. Og møter du på litt motgang? Ja, da setter du deg ned og ser på alt du har fått til siden du startet å bevege deg mot drømmen. Det kan være nok motivasjon til at du ønsker å jobbe hardt videre. Og er det virkelig en drøm, så lønner det harde arbeidet seg. Uansett

Nok et tungt, men viktig tema! Jeg har bestemt meg for å ha flere slike innlegg her på bloggen, så håper de faller i smak. Og om dere ønsker at jeg skal skrive om et spesielt tema så er det bare å si i fra, jeg er åpen for det meste ? Og husk, ikke gi opp på drømmene dine! De er der av en grunn. 

Hva er din drøm, hva ønsker du å jobbe mot? Og føler du det er litt for lett å gi opp? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *