Björn Axen? Hvem?

Den siste måneden har jeg ikke bare blitt besatt av hvordan jeg behandler huden min, men jeg har også blitt mer bevisst på hvordan jeg behandler håret mitt. Og de siste ukene har jeg startet å bruke denne shampoen og denne balsamen. Det er fra Björn Axen og jeg har blitt veldig positivt overrasket over merket. For kun noen uker siden hadde jeg ikke hørt om merket, men nå kjenner jeg at jeg er frelst! Jeg har jo skrevet om noen shampoer tidligere her på bloggen, men disse topper virkelig alle sammen.    Disse to produktene skal skape volum i håret. Selv har jeg veldig flatt hår, så det skal ganske mye til før jeg får skikkelig volum i det. Men den gjorde at håret føltes veldig mye lettere og det er ikke noen negativ ting. Det er mange shampoer og balsamer som virker tyngende på håret, og da når man allerede har flatt hår så er ikke det en god følelse. Men på de dagene jeg brukte denne serien så merket jeg en ganske stor forskjell på tyngden!
  En annen ting jeg merket allerede ved første bruk, er det at shampoen skummer veldig mye og veldig lett. Jeg syntes det er kjedelig å måtte bruke mye shampo for at det skal skumme ordentlig i hele håret. Men det trenger man ikke med dette produktet. Det fordelte seg lett i hele håret, skummet fort og ikke minst så ble det mye skum da jeg tok like mye shampo som jeg ellers pleier å måtte gjøre. Jeg skjønnte fort at jeg ikke trengte å bruke like mye produkt når jeg brukte disse. Og for å være helt ærlig så har jeg vrengt hjernen hver gang jeg har brukt denne serien for å finne noe negativt om den, og det har søren meg ikke vært lett. Flaskene er søte, og i en nydelig og frisk farge. Shampoen gjør at håret føles lettere og produktene fordeler seg lett og jevnt i håret. Så jah, jeg har rett og slett ikke funnet noe negativt enda!

Jeg skulle egentlig på et event i Oslo med Björn Axen på tirsdag, slik at jeg skulle få lære mer om produktene og ikke minst få litt hårinspo. Men det eventet får jeg desverre ikke dratt på alikevell, så får heller lære meg enda litt mer på egenhånd. Og om du forresten kunne tenke deg å prøve ut disse produktene så finner du shampoen HER og balsamen HER

Har du prøvd noen av produktene til Björn Axen før? Og hva er evt din erfaring med dem? 

// Produktene er sponset – Alltid ærlige meninger

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *