Palmitos Park – Animal Kingdom

På Gran Canaria valgte vi en dag å besøke Palmitos Park. Dette er en dyrepark med mange forskjellige typer dyr, og ikke minst flere typer show. Vi hadde ikke sånn alt for høye forventninger, men vi ble virkelig positivt overrasket! Parken var stor og fin, og du følte til tider at du gikk midt i jungelen. Du kunne gå gjennom flere fuglebur og komme tett oppi flere av dyrene. Mens andre var det litt mer avstand til, som f.eks Krokodillene. Men hvertfall så fikk jeg så mange fine bilder og ikke minst noen kule videoklipp fra denne dagen at jeg måtte jo dele dem med dere.!    
    
    
 I denne parken har de fire forskjellige type show. De har Ørn-show, eksotiske fugler show, delfin show og papegøye show. Vi kom oss på tre av disse showene, da de tre førstnevnte. Fugle showene var helt fantastiske. De fløy fritt og kunne flydd avgårde i det fri om de ville, men det var det ingen som gjorde! 

Det var helt utrolig å se ørnene og de forskjellige eksotiske fuglene på så nært hold. Når de fløy så fløy de rett over hodene på oss, og vi satt stadig med måpende munner av hvor utrolig alt sammen var. Delfinshowet var også utrolig bra. Det var flinke folk som klarte å lage et bra og sammenhengende show hele veien. Og vet dere hva? Alle show var inkludert i inngangsbiletten! 

  
   Både jeg og Mathias er super glade i dyr, og bestemte oss fort for at dette var en park vi ville besøke. Og vi angret ikke da, og vi angrer heller ikke nå. Vi sitter igjen med så mange gode minner fra denne dagen, og ikke minst mange fine bilder og videoklipp. Hvis dere vil se noen småklipp fra turen vår til GC (da inkludert denne dagen i parken) så finner du videoen HER! Og om du lurer på om dere virkelig burde ta dere turen til Palmitos Park så syntes jeg ikke at dere skal nøle i det hele tatt. Noen ganger følte vi det var meg, Mathias og barnefamiliene på tur, men hvorfor ikke? Vi har like stor glede som de minste! Vi må ta vare på de små gledene ❤️

Har du vært i Palmitos Park før? Og er det et sted du kunne tenke deg å dra ut i fra dette? Det håper jeg!! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *