Dior addict! 

For bare et eller to år siden kunne jeg ikke skjønne hva folk så i duftene fra Dior, og sminken var jeg heller ikke så inne i. Men i løpet av de siste månedene har det forandret seg helt!  Det begynnte med at jeg falt for Miss Dior Blooming Bouquet parfymen. Så falt jeg for highlighteren fra årets limited vår-kolleksjon. Og forrige uke falt jeg for Lip Maximizeren jeg kjøpe på vei hjem fra GC! Jeg har begynnt å få mer og mer sansen for merket, og jeg kjenner jeg gleder meg til å få tak i mer fra sortimentet deres.  
  Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve en av foundationene deres, og kanskje noen øyenskygger? Ahh, jeg kan hvertfall drømme, for først må jeg betale for sommerens ferietur med jentene. Men skal ikke se bort i fra at jeg unner meg noe i Mai måned! Jeg vet faktisk ikke hva det er, men føler Dior er et skikkelig vår og sommer merke. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men det er de sommerlige og friske fargene jeg ser for meg når jeg tenker Dior. Om du har noe å anbefale fra Dior så tar jeg i mot alle tips med stor takk. For jeg kan gjerne tenke meg å prøve alt, men prøver gjerne deres tips først! Jeg kjøpte jo Lip Maximizeren da jeg hadde hørt så mye bra om den, og den skuffet ikke. Den lukter mint, og gir en prikkende effekt når du har den på. Og et eller annet ved akkurat det syntes jeg er litt for tilfredsstllende! Griper etter den flere ganger om dagen for å si det sånn..

Hva anbefaler du fra Dior? Og hva er dine tanker om dette merket? 

Del

2 Kommentarer

 1. 4. april 2016 / 18:17

  de har veldig søte produkter <3 enig med deg i at de minner om vår !

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. april 2016 / 17:04

   Ja ikke sant! Dior og vår henger sammen fra nå av! ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *