Places I want to travel!

  Det er ikke mange år siden jeg sa at jeg aldri skulle til Hellas, men det var før jeg falt for Santorini. Når jeg oppdaget denne plassen visste jeg at jeg var nødt til å reise dit en gang i løpet av livet. Jeg har ikke langt noen plan om når jeg skal reise dit og med hvem enda, men at jeg skal dit i løpet av de neste årene det er helt klart! Tenk på alle de fine bildemulighetene og filmmulighetene! Da hadde det blitt mange antrekksshoots og lookbook videoer på dere altså. Man må jo utnytte det om man er på en så vakker plass som Santorini! 

 Roma, en helt annen type by enn Santorini. Ikke bare er faktisk dette en by, men det er en romersk by! Jeg har alltid vært fasinert at gamle bygninger og at de forstetter å bygge i stil som passer med det gamle. Nei, Roma skal jeg besøke, og da skal jeg går rundt med kamera klart slik at jeg kan ta bilder av alle de nydelig bygningene. Og ikke minst så har jo denne byen utrolig mye gammel historie, det hadde vært gøy å festet en del av den historien til hver av plassene rundt om i Roma. 

  Du får vell ikke en bedre badeferie enn i Thailand? Eller, jo kanskje på Maldivene som jeg skriver om lenger ned. Men i Thailand er det så mye man kan gjøre og se. Man kan besøke forskjellige templer rundt om, man kan leie båt, man kan ta del i gruppeturer i kajaker i hulene rundt. Besøke hemmelige og bortgjemte strender, og jah, rett og slett bare nyte livet og det det har å tilby. Dette er nok ikke en av plassene jeg lengter aller helst etter å reise til, men en gang i løpet av livet skal jeg til Thailand også.

  Jeg kunne jo ikke utelate mitt andre hjem, Sør-Afrika. Heldigvis så vet jeg at det ikke er så alt for lenge til jeg skal tilbake dit. Jeg, Mathias og familien min skal nemlig nedover i Mars/April i 2017! Da har foreldrene mine nemlig 20 års bryllupsdag, så da bruker vi alle det som en unnskyldning til å ta oss en ekstra dyr tur til Sør Afrika. Vi skal bo i Villaer på et område med ville dyr, vi skal vise Mathias hvor vi bodde når vi bodde der. Vi skal besøke alt det vi husker fra vi var små og jeg gleder meg super mye allerede!

  

 Maldivene er et sted som jeg har åpnet øynene mer og mer for nå i det siste. Det er flere youtubere og bloggere jeg følger som har vært der i det siste og jeg  har insett hvor vakkert det er gjennom dem. Og jeg må innrømme at selv om det er ekstremt dyrt å reise tid og bo der, så er det rett og slett verdt å oppleve! Kanskje som en bryllupsreise? Haha, er hvertfall lov å håpe! For hit SKAL jeg, hvertfall innen 5-10 år! Bare å begynne å spare ?

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå? Hvor vil du aller helst reist akkurat nå om du kunne det? 

Del

2 Kommentarer

 1. ABC
  5. april 2016 / 16:56

  Har du trukket vinnere for Kappahl kortene?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. april 2016 / 17:04

   Det har jeg! Vinnerne er kontaktet og kortene er sendt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *