Naturlig glød på flaske! 

Du vet når du får komplimenter om at huden din er blitt så fin, at du gløder og du vet at et spesielt produkt har takken for det. Sånn føler jeg! Jeg aner ikke hvor mange ganger den siste uken hvor folk har kommentert hvor fin huden min er, og at jeg har en så fin og naturlig glød. Og det er jo ikke noe som er bedre å høre enn akkurat det! Og det beviser jo bare at etter jeg startet med dette serumet så har jeg virkelig merket forbedringer. 

Jeg har selv tidligere ikke brukt noe særlig serum, da jeg ikke har funnet en som jeg syntes passet til min hud o det jeg ville ha. Jeg fikk litt hjelp med akkurat det og fant frem til denne herligheten av et serum. Den er fra Beauté Pacifique og det er første gang jeg har testet noe fra dette merket. Så ikke bare var jeg spent på å teste serumet, men jeg var også spent på det å prøve dette merket.    Det er flere fordeler ved å bruke dette serumet. Det er noen øyeblikkelige fordeler og noen langsiktige fordeler, og jeg tenkte at jeg kunne dele de fordelene med dere her.

Øyeblikkelige fordeler:

 • Korreksjon av ujevnheter på hudens overflate
 • Gir deg en naturlig glød
 • Hjelper sminken til å skjule ujevn pigmentering

Langsiktige fordeler:

 • Reduserer rødme (Whaaaat??)
 • Bekjemper fri radikaler og reduserer alderstegn
 • Reparerer solskader
 • Inneholder to typer Vitamin E

 Nå har jeg jo selv merket flere av de øyeblikkelige fordelene, og jeg gleder meg til å se om jeg merker noen langsiktige fordeler! Jeg bruker ca 3 dråper i ansiktet og to på halsen. Det står at man trenger bare to i ansikt og en på hals, men føler jeg da ikke får fordelt produktet ordentlig. Dermed har jeg tatt en dråpe ekstra hver gang! Så om du syntes den er vanskelig å fordele så vet du hva du skal gjøre.

Denne har nå blitt et fast innslag i min skjønnhetsrutine, og om jeg fortsetter å få slike komplimenter som jeg har fått så forsvinner den ikke med det første!

Har du prøvd dette serumet? Har du evt et annet serum å anbefale meg? 

// Produktet er sponset – Alltid ærlige meninger

Del

5 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   6. april 2016 / 21:19

   Hei Jenny! Du får kjøpt den på diverse sider som har dette merket, som f.eks Makestyle:

   https://makestyle.no/merker/beaute-pacifique/serum-paradoxe-beaute-pacifique-305067

   Om du kjøper den så håper jeg du blir like fornøyd som jeg er! Og jeg tror virkelig ikke du vil angre. 🙂 Jeg kunne virkelig ikke sagt nok om dette produktet! Det virker kanskje overdrevent, men jeg vil bare få frem hvor fantastisk den er! ?

   Ha en fin kveld videre! 🙂

 1. 6. april 2016 / 22:53

  åh, det hørtes supert ut! hvilken type hud har du? Jeg har ekstrem tørr hud, bruker et serum fra babor som jeg elsker !

  • Helene Lekven
   Forfatter
   6. april 2016 / 22:55

   Jeg har normal hud og noen plasser veldig tørr, så tror den kan passe, men vil ikke garantere! Den funker veldig fint på de tørre flekkene jeg har. 🙂 Den gir hvertfall en fantastisk glød, og det er vell alltid verdt det? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *