10 ting jeg vil gjøre i April

1. Jeg ønsker å være mer positiv og optimistisk! Dette kan noen ganger være veldig vanskelig for meg da jeg gir lett opp og kan ofte tenke på det negative rundt ting enn det positive. Det er noe jeg ønsker å forandre på, så da er vell en ny måned den perfekte anledningen til å starte med det. Og hittil føler jeg faktisk at jeg har gjort en god jobb!

2. Jeg vil trene mer og spise mer sunn mat. Treningen for meg går veldig opp og ned. I perioder er jeg super flink til å trene mye og flere ganger i uken, mens andre ganger trener jeg ikke i det hele tatt. Dette vil jeg ha slutt på, og vil heller ha faste dager med trening. Det trenger ikke å være skikkelig intenst hver gang, men bare jeg får beveget kroppen litt er jeg fornøyd! Også selvfølgelig å ikke spise for mye dumt, da har ikke treningen mye hensikt. 

  3. Jeg ønsker å blogge HVER dag. Jeg kan ikke fatte at jeg før klarte å blogge to ganger om dagen hver eneste dag. Hvordan klarte jeg å komme opp med alt? Og hvordan i huleste hadde jeg tid til det? For nå i det siste så har det hvertfall vært en eller to dager i uken hvor jeg ikke har blogget, det vil jeg nå ha slutt på. Og jeg tror jeg har funnet motivasjonen til å fikse på det. Så selv om jeg jobber fulltid i nesten hele April, utenom en tur til Trondheim, så skal dere få innlegg hver eneste dag! I promise!   

  4. Jeg vil at vi skal ha en leilighet i boks mot slutten av måneden. Det er ikke barebare å lete etter leilighet sammen med kjæresten når man befinner seg så mange mil fra hverandre. Men denne måneden håper jeg virkelig at vi finner den rette leiligheten til den rette prisen. Og om noen av dere vet om en leilighet i trondheim sentrumsområdet så er det bare å rope ut, vi tar imot all hjelp vi kan få!

5. Jeg ønsker å legge ut enda flere youtube videoer. De siste månedene har jeg lagt ut en video i uken. Jeg føler det er hakket for lite og skal derfor minst to ganger i måneden også legge ut video på lørdager. Jeg legger vanligvis ut kun på onsdager. Så om det er noen spesielle type videoer dere ønsker så er det bare å si i fra! Til lørdag kommer det ut “My morning skincare routine”, så følg meg HER på youtube om du ønsker å se videoen når den kommer ut! 

6. Jeg vil bli flinkere til å spise frokost. Jepp, du leste riktig, flinkere til å spise frokost. Når jeg jobber så har jeg en tendens til å hoppe over frokosten da jeg hverken har lyst på mat så tidlig eller føler jeg har tid til det. (Sånn går det når man ligger litt for lenge i senga.) Men for at jeg skal klare å spise frokost må jeg ha litt mat jeg syntes er godt å velge mellom. Det går jo an å lage wraps med smør, salat, ost og agurk – super godt! Eller så går det an med youghurt og musli. Mulighetene er mange, jeg må bare finne ut av dem kvelden før slik at jeg vet hva jeg skal ha!

7. Jeg ønsker å bli mindre fokusert på kroppen min og hvordan den ser ut. Ja, jeg veit dette går litt i mot det at jeg vil trene mer. Men grunnen til at jeg vil trene mer er fordi jeg er i elendig form, og jeg vil forandre det. Men samtidig vil jeg lære meg å akseptere at jeg er som jeg er akkurat nå, og om det forandrer seg ved den ekstra treningen så er det bare en bonus!  

  8. Jeg ønsker å stå opp tidligere og få en tidligere start på dagen. Dette skjer jo ganske automatisk når jeg skal ha tidligvaktene på jobb, men det er kun et par dager i uken. Så jeg har lyst til at de dagene jeg har seinvakten (starter kl. 11) så vil jeg ikke ligge i senga til siste liten, jeg vil stå opp, ha god tid og få en ordentlig start på dagen!

9. Jeg vil være mer spontan! Om noen ringer og spør om jeg vil være med på noe, så skal jeg si ja. Selv om jeg har hatt en lang og slitsom dag på jobb. Jeg skal ta sjanser og leve livet. Jeg er trossalt 19 år og det er jo egentlig det jeg burde gjøre hver dag. Ikke ligge rett ut på sofaen hver kveld etter jobb. Også ønsker jeg spontanitet med tanke på reiser. Det var jeg forrige måned da jeg plutselig hadde bestilt jentetur til Mallroca i Juni! Og jeg håper på noe sånt denne måneden og. 

10. Jeg vil utvikle stilen min. Jeg skal gå gjennom skapet mitt, gi bort eller kaste det jeg ikke ønsker å ha lenger. Jeg skal ha en skikkelig opprydning og kun ta vare på det jeg vet jeg kan bruke på en stilfull måte! Jeg skal rett og slett gjøre skapet mindre denne måneden og bygge den opp igjen i løpet av de neste månedene! Og jeg gleder meg ?

Jeg elsker å lese slike lister på andre sine blogger. Og når jeg så Eirin skrev en slik post på bloggen hennes på Søndag, ble jeg inspirert til å skrive en selv. Jeg håper hvertfall den falt i smak hos dere også, og om dere ønsker flere slike liste-innlegg så er det bare å si i fra! Kanskje jeg skal skrive et slik fakta innlegg om meg? Hvem vet! 

Ha en fin dag videre! I morgen er det helg folkens!! 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *