Let’s talk: Det å flytte hjemmefra for første gang

Denne høsten blir veldig veldig spennende! Jeg skal nemlig flytte hjemmefra for første og forhåpentligvis siste gang. Jeg skal flytte fra gamle og kjente Tønsberg for å flytte sammen med kjæresten min i Trondheim. Jeg skal nordover til mørket og jeg kjenner det blir en spennende overgang. Jeg håper det går fint, og i verstefall så får jeg reise med jevne mellomrom til familien min i Spania. 

Ja, for det at jeg skal flytte ut er ikke den eneste forskjellen som skjer i familien min til høsten. Mamma, pappa og lillesøsteren min har nemlig bestemt seg for å flytte til Spania.Hvor kult er ikke det? Selvfølgelig er det jo rart at de skal være ganske mange timer unna istedt for én time unna med fly. Men jeg klager ikke på at jeg kan reise til Spania hver gang jeg skal besøke familien min!   
   Men tilbake til det med å flytte ut. Enda er det ganske fjernt, mye på grunn av at vi enda ikke har funnet en leilighet. Vi leter og leter og enten er det for langt utenfor byen eller så koster de alt for mye i måneden. Det er sjeldent det er en mellomting, og da står det gjerne mellom oss og alle andre i samme situasjon. Men vi prøver å holde oss positive og håper på at April er vår måned når det kommer til akkurat dette.

Det blir nok også en overgang å være samboer. Jeg og Mathias har vært sammen i nesten 5 år når vi flytter sammen, og har vell ikke prøvd å bo sammen i løpet av de årene. Og det siste året har vi jo kun sett hverandre noen ganger i halvåret siden han bor og studerer oppe i Trondheim og jeg  bor og jobber i Tønsberg. Så det å plutselig bo sammen og være rundt hverandre hver dag blir nok en stor overgang. Men vi har troa, vi er begge instilt på det samme, noe som er veldig bra!   

     

    
 Jeg gleder meg veldig til å innrede og få det fint i leiligheten. Det blir også spennende å se hvor i Trondheim  vi ender opp hen. Når det kommer til interiør så har jeg jo kanskje litt for mye fra før av, og skal ha med meg det meste. Men er nok en liten sjanse for at det blir litt nytt også. Hehe, lett å friste med shopping? Ohyes! 

Så selv om det er rat å tenke på at jeg skal flytte ut og bort fra familien min, så gleder jeg meg veldig til en ny epoke i livet. Jeg blir samboer, blir mer selvstendig, jeg kommer ordentlig ut i arbeidsmiljøet og jeg føler på en eller annen måte at jeg faktisk starter resten av livet mitt nå. Jeg starter på resten av mitt liv  og jeg gleder meg super mye. 

Men samtidig er jeg nysgjerrig på deres historier! Hvordan syntes du det var å flytte ut for første gang? Og er det evt noe du ville gjort annerledes? (Skal lære det jeg kan  nå mens jeg har muligheten!?)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *