My new baby!

Jeg har ønsket meg henne i nærmere 5 år. Jeg har drømt, jeg har søkt etter og jeg har prøvd å spare. Men det var så mye penger. Det var så mye penger for noe jeg kunne gå lei. Så jeg stoppet. Jeg sparte ikke lenger, jeg stoppet å søke etter henne, men jeg stoppet aldri å drømme. Og nå, 5 år senere ligger hun ved siden av meg. Og ja, jeg snakker om Mulberry Lily. Jeg kan enda ikke tro at jeg har denne vesken!  

 Jeg satt på fredags ettermiddag og sjekket Finn.no etter en fin Mulberry Lily, og jeg fant faktisk en. Jeg sendte eieren en mail, og ikke mange minuttene senere satt jeg og overførte pengene. Det var ganske spontant, men samtidig ikke. Det var en veske jeg hadde hatt lyst på i 5 år. Kan si med ganske stor sikkerhet at det ikke er et impulskjøp. Men jeg er så glad jeg kjøpte den.  

 De fine neglene mine er forresten fikset av Charlies negledesign og vippe extensions på Tolvsrød! Om du er interessert i å finne ut mer eller bestille en time så finner du nummeret og facebooksiden hennes HER (Delvis sponset behandling) 

 Jeg satt med en skikkelig god lykkefølelse på fredagskvelden, og jeg ventet spent gjennom helgen på at den skulle komme frem. Den var akkurat som jeg hadde håpet. Den var fin i skinnet, passe størrlese og min. Den er min og ja, jeg vet det er litt merkelig å være så lykkelig på grunn av en materiell ting. Men når det er noe man har ønsket seg så lenge så blir det rett og slett litt teit noen ganger.  

 Jeg kommer forresten også seinere i uken til å skrive et innlegg om hva jeg syntes om å bruke så mange tusen på merketing. Jeg tenkte at det var et passende innlegg for Let’s talk spalten min på fredag denne uken. Så jeg håper det er noen som faller i smak, og som kanskje kan oppklare litt for dere!

Har du noen designer produkter? Evt hva? Og hva syntes du om det å kjøpe dyre designer produkter? 

Del

10 Kommentarer

 1. 12. april 2016 / 16:12

  Sååå fin, og sååå fortjent!! <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. april 2016 / 16:40

   Tusen takk søteste deg!! ❤️

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. april 2016 / 17:50

   Tusen takk skal du ha! 😀 ahh, den var fin den veska de! Blir nok en stund før jeg føler jeg kan ta meg råd til en Chanel ?

 2. 13. april 2016 / 00:18

  Åååh, den er så fin, gratulerer <3 Jeg kjøpte meg denne for 5 år siden (HERREGUD så lenge siden haha) og da hadde jeg ønsket meg og spart i lange, lange tider. En av mine mest brukte vesker noensinne, så jeg er sikker på at du kommer til å bli strålende fornøyd!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. april 2016 / 07:41

   Tusen takk Christina! ❤️ Hehe, ja er noe spesielt med denne vesken altså ? Du er heldig som har hatt den såpass lenge, men også godt å vite at det er den du bruker mest. Jeg elsker den hvertfall supermye allerede!! ☺️

 3. 13. april 2016 / 13:52

  såå fin! jeg har den samme i hvitt <3 elsker den !

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. april 2016 / 13:54

   Ahh, ja den har jeg vært misunnelig på lenge skal jeg si deg! ? Det er den perfekte veske! ❤️

 4. 13. april 2016 / 20:22

  Hurra! Vel fortjent <3 kommer til å få være med på mye morro den veska der 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. april 2016 / 20:59

   Takk snuppa ❤️ Haha, ja det tviler jeg ikke på! Har brukt den hver dag nå. Den skal få bli med på mye morro på Mallorca! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *