Step-by-Step: Ombré lips

Noe jeg har fått litt hektet på i det siste er det å ha ombré fargede lepper. Jeg vet jeg er litt sein på den trenden der, men bedre seint enn aldri! Jeg har ikke prøvd meg med så mye forskjellig da jeg virkelig falt for det første og beste. Jeg hadde nemlig tatt på liplineren min som vanlig og skulle ta på Yash fra mac for å ha nude lepper en dag. Men så sentrerte jeg da den nude fargen og bestemte meg for å prøve å fylle inn yttersidene med lip crayonen jeg akkurat hadde fått fra Burts Bees. 

De har nemlig mer enn bare de kjente leppomadene, og jeg hadde fått tilsendt litt. Så det at den lip crayonen kom i en dyp rød farge gjorde meg absolutt ingen ting. Jeg ble rett og slett kreativ ved å ha den!

 

Fremgangsmåten forklarte jeg vell egentlig ganske greit i starten av innlegget, men er jo greit med litt bilder som viser fremgangsmetoden. Etter å ha fylt inn med den røde fargen blender jeg kantene litt inn i hverandre slik at det skal bli en fin og naturlig overgang. Blir ikke mye fint om det er harde linjer på leppene, med mindre det er looken du ønsker så klart! 

    
 Jeg er veldig klar over at dette er en spesiell look. En spesiell ombré. Men av en eller annen grunn så liker jeg den veldig godt! Det er vell tredje eller fjerde gangen jeg bruker denne looken når jeg skulle ta bildene  til innlegget, så det viser jo at den falt i smak. Jeg har også fått flere komplimenter når jeg har brukt denne leppe looken! 

Jeg har litt lyst til å prøve meg på litt mer ombré lepper, men står litt fast på hvordan jeg skal prøve meg på! Men det er jo massevis av inspirasjon der ute på nettet, så er jo bare å søke i vei! 

Hva syntes du om ombré lepper? Og hva syntes du om denne looken? 

// Burts Bees Lip Crayon er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *