The city is growing on me! 

 Jeg storkoser meg masse i Trondheim. Og selv om Mathias må jobbe med skole her og der har vi fått tid til både cafébesøk, gå-turer og kino! Mens Mathias var på skolen i går tok jeg meg en rolig bytur alene, og det er deilig noen ganger det også. Man føler man kan gå og se litt mer nøye og bruke akkurat den tiden man ønsker! Men i dag har Mathias helt fri og han har også bursdag. Så vi finner nok på noe gøy! Middag skal vi hvertfall spise ute i dag og så langt har vi  kost oss med gaveåpning og sitronmuffins som han ønsket seg. (Si i fra om dere kunne tenke dere å se oppskriften på det! )  
    
   Som dere ser så har jeg det ikke vondt her oppe! Det skal nok bli okei å flytte oppover, for byen har jeg lært meg å bli glad i. Da var det bare det å finne leilighet her da, men uansett så ordner det seg innen høsten. Det er jeg sikker på! Nei, nå skal jeg stikke og ha en koselig dag sammen med kjæresten min som er 20 år! 

I morgen kommer innlegget hvor jeg skriver litt rundt det å bruke mange tusen på designer produkter. Så om det er noe som kan virke interessant så er det bare å ta turen innom i morgen! 

Har dere hatt en fin uke så langt? Begynner du og bli klar for helg nå?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *