Let’s talk: buying designer bags

 Mange av dere har fått med seg at jeg kjøpte meg en Mulberry veske tidligere i uken. Og det er vell ikke en bedre tid enn nå og skrive et innlegg om det å kjøpe dyre designer produkter. Det er veldig mange blandede følelser rundt omkring angående det å bruke mange tusen på en veske, et skjerf eller rett og slett en jakke. Det å kjøpe en dyr merke jakke vil jeg vell egentlig si er litt mer aksepter, «for man må jo ha noe av ordentlig kvalitet som holder oss varme». Men kan ikke jakker på HM holde oss varme altså? 

Jeg syntes det er litt for dumt at noe er mer akseptert å bruke mer penger på enn annet. Selvfølgelig, det er litt fra person til person, men dere ser hvor jeg vil. Det at jeg brukte nå, kanskje litt for mye for enkelte, på en dyr veske er helt fjernt for noen. Og ja, for noen år siden var det ganske fjernt for meg og. 

  

  

Men jeg har innsett det at kvalitet koster. Du kan få kvalitet til en billigere penge også, men jeg setter så mye mer pris på kvaliteten i produktet og hvordan det er laget. Jeg kjøpte min første Mulberry veske for nøyaktig en uke siden, og jeg hadde den i min besittelse allerede på mandag. Denne vesken hadde jeg ønsket meg i 5 år. Det var ikke et impulskjøp og det var ikke noe jeg gjorde lett. 

Greit at jeg virkelig ønsket meg den, men det er viktig for meg å faktisk ha pengene. Jeg vil ikke bruke penger jeg ikke har, om dere skjønner. Jeg har jobbet så hardt det siste året. Kommet meg gjennom det å finne ut at jeg hadde panikkangst. Jeg overvant det (hvertfall nesten) og jeg har virkelig jobbet for det og for mye annet. Så av en eller annen grunn så mente jeg at jeg fortjente å unne meg denne vesken.   
    

Dette er også en veske jeg vet jeg kommer til å ha resten av livet. Den er veldig sentimental for meg, av personlige grunner jeg ikke ønsker å gå ut med enda, og jeg kommer helt klart aldri til å kunne selge den. Den er min, og om jeg forhåpentligvis får en jente i fremtiden, så skal den bli hennes om hun vil.  

Jeg bruker ikke penger på flere merkevesker eller andre merketing i måneden. Jeg kommer heller ikke til å gjøre det. Men om jeg føler at jeg fortjener det, for ja alle fortjener litt ekstra luksus i en eller annnen grad innimellom, så kan det hende jeg spanderer på meg en liten ting. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer hjem med en liten ting fra LV etter turen til Mallorca med jentene i Juni. Perfekt 20 års gave spør du meg. 
   Men nei, jeg syntes på ingen måte at dyre merker er noe man MÅ ha. Jeg har klart meg helt fint uten frem til nå, og hadde nok klart meg fint uten om jeg ikke hadde kjøpt denne vesken. Men når det er sagt, så har jeg ikke noe imot at man unner seg litt ekstra luksus innimellom. 

Jeg vet jeg risikerer litt stygge kommentarer angående press og slik når jeg publiserer dette innlegget. Men det er nettopp det jeg vil få frem. Man trenger ikke designervesker, designer skjerf eller annet designertøy for å være en bedre person, billigere alternativer er like bra! Men om man har en interesse og et ønske over flere år syntes jeg det er helt greit! 

Hva mener DU angående dette temaet? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *