Miss Independent

I det siste har jeg vært ekstremt inspirert, og da ikke bare med blogg, men også med youtube. Det er fordi jeg blir veldig inspirert av en person jeg skal skrive mer om til uken, så hold øynene oppe for det! Men selv om jeg er veldig inspirert om dagen så betyr ikke det at jeg må stoppe å lete etter mer inspirasjon. Og det har jeg faktisk gjort denne uken, for jeg klarte å få tak i boken til Eirin kristiansen før den ble utsolgt, og jeg var inspirert bare jeg bladde gjennom den, så det lovte godt!   
  Jeg har også selvfølgelig lest litt i den nå, og jeg må virkelig si at jeg er imponert! Jeg leste litt fra flere sider høyt til lillesøsteren min og til mamma, og begge var like imponert og inspirert som meg. Mamma lurte faktisk på om ikke hun måtte lese deler av den selv. For selv om det er litt om blogging, og slikt så er det også mye om livsstil, det å være positiv selv i de vanskeligste tidene, osv. Jeg tror mange kan lære mye og bli inspirert av denne boken, uansett alder.   
 Jeg ser at det er mange som har fått tak i denne boken og det er jeg virkelig glad for. Jeg blir så glad når jeg ser at bloggere bruker “makten” sin til å utrette noe godt! Til å virkelig inspirere, og som Eirin sier seg, et friskt pust i hverdagen. Jeg er virkelig imponert over det denne jenta har fått til, uten at noen visste det. Og jeg har virkelig åpnet øynene mine og insett hvor genuin og flott denne 21 år gamle jenta er!

Så om du ikke har fått kjøpt deg denne boken enda, så er det virkelig å anbefale, du kommer ikke til å angre! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *