In need of a closet detox

Jeg nevnte jo i DETTE innlegget at jeg ønsket å rydde ut av skapet, kaste eller gi bort det jeg ikke ville ha lenger for så å etterhvert kjøpe inn en ny garderobe. Dette har jeg nå startet med, da egentlig i litt feil rekkefølge, men jaja. Jeg har nemlig begynt å kjøpe inn litt til den nye og mer classy garderoben min. Og jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass. I løpet av de neste ukene skal jeg få ryddet ordentlig ut av skapene mine (også på grunn av at vi skal ha visning av huset og unner ingen å titte i de rotete skapene), og få alt på stell før måneden er omme. Det er jo det jeg satte som mål, og jeg er bestemt på at det skal jeg klare. 

  
Jeg kommer til å starte med skuffene hvor jeg da kvitter meg med alle gamle t-skjorter og topper som rett og slett ser gamle og slitte ut. Jeg kommer til å sile ut gensere, bukser, og alt annet rot som fort kan dukke opp i de litt for små skuffene. Det kommer til og ta tid, og jeg vet at masse skal bort, så er vell egentlig bare å sette igang. 

Når det kommer til selve skapene er det litt værre. Jeg har kjoler, jakker og lignende og jeg kjenner jeg er litt for glad i det meste av det som er der. Jeg er også slik at jeg lett kan beholde ting bare fordi jeg er så glad i minnene jeg har når jeg har hatt på de forskjellige kjolene og slikt. Og ja, jeg er så lame.. Men nå må jeg bare innse at mye av det ikke blir brukt lenger og det er bare å gi bort til noen andre som kan få nye minner med plaggene. 

Så det er vell bare å sette igang, for blir ikke gjort om jeg bare utsetter det og utsetter det. Jeg har nemlig ikke plass til de klærna jeg har begynt å kjøpe inn! Så noe må helt klart bli gjort, og det fort! Og forresten, om dere lurer på hva det er jeg pleier å ha i vesken så er det en video om det ute på youtube HER

Flere som egentlig må ta en skikkelig ryddings, men som bare utsetter det? Ikke si at jeg er alene! ?

Del

2 Kommentarer

  1. 21. april 2016 / 20:38

    Så fin youtube-video. Elsker å se på veske videoer 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *