Let’s talk: Hvordan det er å være en blogger

 Jeg har blogget av og på i en del år nå, men de to siste årene har det vært mye mer konstant. Spesielt det siste året har det virkelig tatt av når det gjelder både lesere, motivasjon og progresjon! Jeg elsker å blogge. Jeg har alltid likt å skrive, så det å ha et sted hvor jeg kan skrive det jeg vil og ønsker, har alltid vært et mål for bloggen min. Men det siste året har jeg hatt lyst til at det skal bli noe mer. Eller, jeg vil heller spesifisere det til de siste månedene. Jeg føler jeg har tatt mer tak, både når det kommer til kvalitet på bilder og kvalitet på innleggene. Det er ikke lenger innlegg som blir skrevet to minutter før det må publiseres!   
 Men selv om jeg er motivert og at dette er noe jeg virkelig liker å drive med så betyr ikke det at det alltid er like lett. En gang i ny og ne kommer det en kommentar som setter seg. Du mister motivasjon og det å drive med blogg er helt utenkelig. Det er da de verste kommentarene jeg snakker om, som ikke en gang blir godkjent for å komme på bloggen. 

Jeg er jo også veldig på det at kommentarer ikke skal stoppe meg, det er en enkelt person opp i mot mange andre som sier jeg gjør en strålende jobb. Og det er de jeg skal høre på! Men når kommentarene kommer mer «direkte» til meg, så krymper jeg meg litt. Kommentarer som «åja, hu bloggeren!». Ugh, får gysninger, for de sier det med en så nedlatende tone. Slike mennesker gjør meg rett og slett kvalm. 

  
 Hvorfor kan ikke bare folk få holde på med det de liker? Hvorfor skal liksom det å blogge være så negativt? Jeg liker det jeg gjør og har mye glede i å skrive, ta bilder og ikke minst det å være kreativ. Det er slik jeg er, enkelt og greit. Jeg disser ikke deg for at du liker den og den sporten, jeg disser ikke deg for at du spiller spill, jeg disser ikke deg for dine hobbyer. For det er nettopp det det er. Bloggen er min hobby som har vist seg  å faktisk bli litt lønnsom, og det skal jeg aldri i verden klage på! Men jeg hadde fint fortsatt å blogge om inntektene fra den forsvant. Det er ikke for pengene at jeg blogger.

  
 Jeg kjenner at nå som jeg skrev dette innlegget så hadde jeg mye mer frustrasjon angående temaet enn  jeg først trodde. Det har tydeligvis gått inn på meg, men samtidig så har det gjort meg enda mer motivert. For jeg ønsker da å motbevise disse menneskene som ikke har troa på meg. Jeg ønsker å motbevise de som ser ned på bloggere. Og jeg ønsker å besvise for meg selv at meningene til disse personene ikke har noe å si. 

Jeg er glad jeg blogger. Jeg er glad jeg har gøts til å drive med det jeg liker. Jeg er stolt av meg selv som kom meg gjennom ungdomskolen og baksnakkingen der. Jeg er glad jeg kom meg gjennom alt det, for jeg er så mye sterkere og ikke minst enda mer stolt. Jeg skal fortsette å blogge. Jeg skal fortsette og nå nye høyder med hobbyen min. Og nok en gang, jeg skal bevise for alle de som snakker nedlatende om meg og alle andre bloggere, at det er ikke så teit. Vi får mye ut av bloggen, får du mye ut av hobbyen din? 

Phu, sorry for et skikkelig sinna innlegg! Men håper dere støtter meg i å fortsette og drive som jeg gjør! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *