I have got a new favorite in my collection!

   For et par dager siden kom familien min hjem fra Barcelona etter å ha vært der i noen dager. Og siden jeg måtte jobbe og ikke hadde muligheten til å bli med, så måtte jeg hvertfall sende med en liten handleliste. Jeg fikk litt fra Primark (da litt “kjedelige” men nødvendige ting. Jeg fikk mascara fra Too Faced, Better than sex. Også fikk jeg denne parfymen fra Paco Rabanne. Og når du hører det merket tenker du kanskje på Lady Million eller 1 Million, men neida de har nemlig kommet med en ny parfyme! 
 Nemlig Olympéa! Jeg fikk en prøve av denne parfymen når jeg kjøpte noe fra Kicks for et par uker siden, og siden da har jeg elsket den. Jeg visste at jeg måtte få skaffet meg denne så fort som mulig, og det passet jo da perfekt at familien min skulle ut og reise. Så nå er parfymen min og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!   Duften er veldig frisk, og har toner av vanilje, jasmin, salt (!), Ingefær og Lilje. Dette gir en frisk og god lukt uten noen jordaktige toner. Det føler jeg nemlig ikke passer meg så godt. Jeg trenger de friske og oppløftende! Parfymen er inspirert av Gudinnen – dronningen av alle dronninger, kvinnen av alle seiere, det absolutte ikonet. Og jeg tror at det er noe denne parfymen speiler godt. Og ikke minst tror jeg denne parfymen fort kan slå an hos mange. 
  Den lukter noe når du lukter på flasken også lukter den noe annet på huden. Men frisk er den uansett, og det er hvordan den er på huden som gjorde at jeg forelsket meg totalt. Denne parfymen kommer til å bli brukt helt til jeg går lei. Og jeg kjenner at jeg nå trengte å få en ny parfyme i kolleksjonen min. Må ha litt tilskudd til den her og der! 

Har du prøvd denne parfymen før? Og har du evt en duft å anbefale meg etter å ha lest her hva jeg liker? Tar imot alle tips med takk! ❤️

Del

2 Kommentarer

 1. 23. april 2016 / 15:25

  Har aldri prøvd denne en er sikker på den er kjempe god. Bruker egentlig sjelden parfymer, men den jeg har i skapet er fra Elie Saab. Skikkelig god:D

  • Helene Lekven
   Forfatter
   24. april 2016 / 01:15

   Hehe, ja er litt opp og ned når det kommer til parfymer på meg og. Men det siste året har jeg likt å bruke det mer og mer ☺️ Spennende, skal se om jeg finner den neste gang jeg er i byen! Må jo lukte etter enda flere skatter ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *